Πέμπτη, 02/05/2024 | 13:54

Πρέβεζα: Το καλοκαίρι και το Λούνα Παρκ είναι φίλοι αχώριστοι

1852 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/08/2023, 10:13 πμ | 0 σχόλια

 

Το καλοκαίρι των μικρών, των μεγάλων και των λίγο μεγαλύτερων παδιών θέλει παιχνίδι, θέλει το Λούνα Παρκ και στη νύφη του Αμβρακικού την Πρέβεζα το καλοκαίρι και το Λούνα Παρκ είναι φίλοι αχώριστοι.

Τονώνει την ψυχολογική διάθεση βγάζει χαρούμενες συμπεριφορές σε μικρούς και μεγάλους, ένας χώρος που αξίζει να επισκεφθείς στο λιμάνι της Πρέβεζας.

Το Λούνα Πάρκ στέκει εκεί σαν την πιο πολύχρωμη και φωτεινή φιγούρα μέσα στο καλοκαίρι και το κάνει πιο σαγηνευτικό.

 

 

Φώτα χαράς φωτίζουν το λιμάνι της Πρέβεζας και όλο το στήσιμο, όλος ο χώρος  έχει τόσο προχωρημένη διαμόρφωση ώστε να καλύπτονται όλες οι προτιμήσεις. Για όλη  αυτή την υπέροχη  κατάσταση υπεύθυνος… είναι ο κύριος της παραπάνω φωτογραφίας ο Διονύσης Μεταξάς, που δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο. Το μυαλό του δουλεύει συνεχώς για το πόσο αναβαθμισμένες θα παρουσιάζονται κάθε φορά οι υπηρεσίες στον κόσμο που επισκέπτεται το Λούνα Παρκ. Ανήσυχο πνεύμα ο Σάκης, έχει δημιουργήσει έναν χώρο που δεν θα βρεις αλλού.

Στα συν του ιδιοκτήτη του Λούνα Παρκ οι επιλογές στο προσωπικό, υπέροχοι εργαζόμενοι, εξυπηρετικοί, φιλικοί σε κάνουν να νιώσεις άνετα αμέσως από τη στιγμή που θα μπεις στο Λούνα Πάρκ, αφού μιλάμε για εξαιρετικούς χαρακτήρες, ότι και να πούμε για τον Σάκη, τον Αντώνη, τον Κώστα και τα άλα παιδιά, θα είναι λίγο. Μπράβο σας !

 

Το Λούνα Πάρκ είναι συνδεδεμένο με τις ανέμελες και όμορφες στιγμές του καλοκαιριού και δημιουργεί συναισθήματα χαράς σε μικρούς και μεγάλους. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού, καλή διασκέδαση στο Λούνα Παρκ στο Λιμάνι της Πρέβεζας!

Μεγάλος είσαι Μεταξά και θαυμαστά τα… έργα σου!

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα