Πέμπτη, 02/05/2024 | 04:29

Πρέβεζα-Σπύρος Κόκκαλης: Κινδυνεύουμε να χάσουμε το παιχνίδι…

4379 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/08/2023, 8:20 μμ | 1 σχόλιο

Διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και μετά τη μη ενασχόλησή του δυστυχώς αυτός ο σύλλογος μοιάζει ή είναι ανενεργός με ότι αυτό συνεπάγεται. Γνωρίζει όσο λίγοι τα ζητήματα της εστίασης και μπορεί όσο ελάχιστοι, να μεταφέρει το σφυγμό της αγοράς.

Ο λόγος για τον Σπύρο Κόκκαλη με τον οποίον συναντηθήκαμε στην καρδιά του καλοκαιριού και είχαμε μία συνομιλία που σίγουρα παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Χαρακτήρισε ανασταλτικό παράγοντα τον καύσωνα για τα ταμεία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. ”

 

Κόσμος υπάρχει και η Πρέβεζας έχει γίνει σίγουρα ελκυστικός προορισμός. Για να παραμείνει όμως η Πρέβεζα ελκυστικός προορισμός πρέπει να προσέξουμε δύο πράγματα. Πρώτα την καθαριότητα που μας αφορά όλους, όλη την πόλη. Από τον Δήμαρχο, τους κατοίκους της πόλης της Πρέβεζας, τους καταστηματάρχες. Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να προσέξουμε, είναι οι τιμές. Κινδυνεύουμε να χάσουμε το παιχνίδι εάν δεν κρατήσουμε τις τιμές χαμηλά. Και όταν λέω χαμηλά εννοώ ότι όταν ένας επισκέπτης είτε είναι ξένος, είτε είναι έλληνας ανοίγει τον κατάλογο να βρίσκει 4-5 πιάτα -κατά την άποψή μου-γύρω στα 10 ευρώ.

Μιλάω για 4-5 πιάτα εποχής, γύρω στα 10 ευρώ. Δε νοείται η χωριάτικη σαλάτα στην Πρέβεζα να φεύγει πάνω από δέκα ευρώ. Είμαστε στις παρυφές της αύξησης, τα λέω τώρα για να μην τα πληρώσουμε αργότερα.” υπογράμμισε με νόημα ο Σπύρος Κόκκαλης. Επαναλαμβάνει να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου επισημαίνοντας ότι θα “χάσουμε το παιχνίδι” και σημειώνει: “Εμείς ήμασταν που καυχόμασταν κάποτε ότι έρχονται από τη Λευκάδα, τρώνε και μαζί με τα διόδια και τη βενζίνη, τους έρχεται πιο φθηνά. Εάν φτάσουμε να μην έχουμε καλές τιμές, δεν θα έχουμε και κίνηση. Δεν νοείται οι καταστηματάρχες να μην είναι ευπρεπείς και ευγενείς.

Απαγορεύεται αγενής εστιάτορας σε αυτή την πόλη. Απαγορεύεται σε αυτή την πόλη τώρα που έχει άνοδο, να μην εξυπηρετείται ο κόσμος. Απαγορεύεται στην πόλη αυτή στα εστιατόρια να μην σερβίρεται επιδόρπιο, κάτι, ένα φρούτο ή ένα γλυκό. Δεν επιτρέπεται οι wc να μην είναι καθρέφτης. Εμείς για να μείνουμε όρθιοι πρέπει το πελατολόγιό μας να έρχεται και να ξαναέρχεται. ” Και για να επιτευχθεί το παραπάνω σύμφωνα πάντα με τον κ. Κόκκαλη πρέπει να υπάρχει το τρίπτυχο, χαμηλές τιμές, καθαριότητα και ευπρέπεια. Κατά τον επίλογο του ο Σπύρος Κόκκαλης τόνισε: “Εμείς είμαστε επαγγελματίες, για να μην πω τη λέξη επιχειρηματίες και δεν κάνουμε συνδικαλισμό με τη δουλειά μας.

Δεν συζητάμε μεταξύ μας πως θα αυξήσουμε, συζητάμε μεταξύ μας πως θα κάνουμε καλύτερο το προϊόν, πως θα είμαστε ελκυστικός προορισμός και με προσιτές τιμές σε μόνιμη βάση. Με προσιτές τιμές έρχονταν από τη Λευκάδα και αλλού και έτρωγαν στην Πρέβεζα, άρα πρέπει να είμαστε λογικοί και έντιμοι με τον καταναλωτή.”

Το παραπάνω θέμα προβλήθηκε στην έντυπη έκδοσή μας, στην Εφημερίδα ΤΟΜΗ στην ενημέρωση

1 σχόλιο για “Πρέβεζα-Σπύρος Κόκκαλης: Κινδυνεύουμε να χάσουμε το παιχνίδι…”

  1. Ο/Η Πάνος Ιωαννης λέει:

    μπράβο Σπύρο είσαι πολλά χρόνια μπροστά

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα