Σάββατο, 04/05/2024 | 15:33

Πρέβεζα: Παρακολουθούσε με τηλεσκόπιο ανήλικα παιδιά, έκανε μοντάζ να συνευρίσκονται σεξουαλικά με ηλικιωμένους!

3439 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/08/2023, 7:52 πμ | 0 σχόλια

 

Μια υπόθεση διατάραξης της ψυχικής ηρεμίας κια της οικογενειακής γαλήνης πολλών οικογενειών συγκλονίζει την Πρέβεζα. Μια υπόθεση που ίσως αγγίζει τα όρια της παιδεραστίας.

Η διαστροφή αυτή δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά της περιοχής μας. Δημιουργούσε ψεύτικα προφίλ στο facebook, έκανε μοντάζ φωτογραφιών και έβαζε δήθεν άλλους να συνομιλούν στο facebook για τις ερωτικές περιπτύξεις άλλων. Ενέπλεξε γυναίκες με οικογένειες, τις οποίες με φωτομοντάζ παρουσίαζε να κάνουν στοματικό sex σε δύο άτομα παράλληλα!

Και οι πράξεις που πλήγωσαν οικογένειες της Πρέβεζας δεν έχουν τελειωμό. Μέχρι και τηλεσκόπιο χρησιμοποιούσε και παρακολουθούσε ανήλικα παιδιά, μάλιστα έφτασε στο σημείο με φωτογραφίες τους να κάνει μοντάζ ότι συνευρίσκονταν σεξουαλικά με ηλικιωμένους.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι δεν έκανε χρήση του διαδικτύου από το σπίτι του, αλλά από διάφορες περιοχές της Πρέβεζας, ακόμα και από καταστήματα! Πίστευε προφανώς ότι δεν θα τον εντόπιζαν, αλλά για κακή του τύχη εντοπίστηκε και θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στη δικαιοσύνη!

Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης αφού οι καταγγελίες και οι μηνύσεις οικογενειών της Πρέβεζας, έπεσαν σαν το χαλάζι!

Αφού υπάρξουν όλες οι αποκαλύψεις της θλιβερής αυτής υπόθεσης, πολλοί θα πουν ότι έπεσαν από τα σύννεφα και ότι δεν το περίμεναν με τίποτα, άλλοι θα μιλήσουν για τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας, γεγονός όμως είναι ότι τέτοιες περιπτώσεις ζουν ανάμεσά μας και οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα παιδιά μας και τις οικογένειές μας!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα