Παρασκευή, 03/05/2024 | 14:33

Πρέβεζα: Η “Ανυπότακτη Κίνηση” καταγγέλλει την απαράδεκτη στάση της διοίκησης των διοδίων της υποθαλάσσιας σήραγγας

650 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/08/2023, 7:39 μμ | 0 σχόλια

Η Ανυπότακτη Κίνηση για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας καταγγέλλει την απαράδεκτη στάση της διοίκησης των διοδίων της υποθαλάσσιας σήραγγας..
Στις 2/8 η διοίκηση των διοδίων έστειλε την αστυνομία να γράψει τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα των εργαζομένων. Ένας εργαζόμενος δηλαδή που μένει ένα χιλιόμετρο μακριά από τα διόδια και δουλεύει άλλο ένα χιλιόμετρο από αυτά θα πρέπει να πληρώνει 6 ευρώ τη μέρα για να πάει στη δουλειά του. Η κοροϊδία έχει και τα όρια της.
Το δημοτικό συμβούλιο έχει πάρει ξεκάθαρες αποφάσεις για το ζήτημα μιας και το θέμα είχε προκύψει πάλι το 2019. Εκ μέρους των διοδίων δεν μας κάνει καμία εντύπωση, είναι πάνω κάτω οι ίδιοι που έπαιρναν λεφτά στις πρόσφατες φωτιές από τους ανθρώπους που προσπαθήσουν να ξεφύγουν απ’ την καταστροφή.
Να σταματήσει εδώ και τώρα ο παραλογισμός, να μη τολμήσουν να βεβαιώσουν ούτε ένα πρόστιμο. Να εφαρμοστούν οι αποφάσεις του Δημοτικού συμβουλίου άμεσα.
Το αίτημα της ελεύθερης διέλευσης των εργαζομένων που εργάζονται στη περιοχή είναι άρρηκτα δεμένο με τον αγώνα για την κατάργηση όλων των διοδίων. Οι πολίτες έχουν ανάγκη από πραγματικά δημόσια έργα βελτίωσης και ανάπτυξης των κοινωνικών υποδομών και ικανοποίησης των λαϊκών αναγκών με κριτήριο τις ανάγκες των πολλών και όχι των λίγων.

 

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ
για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα