Σάββατο, 27/04/2024 | 22:47

Πρέβεζα: “Έσβησε” ακαριαία σε τροχαίο δυστύχημα

5451 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/08/2023, 10:59 πμ | 0 σχόλια

 

Ο βαρύς φόρος αίματος στην άσφαλτο στην περιοχή μας δυστυχώς συνεχίζεται. Μετά από σοβαρό τροχαίο το πρωί της Παρασκευής 11 Αυγούστου, στην Ε.Ο. Πρέβεζας Ηγουμενίτσας στο ύψος της αρχαίας Νικόπολης, άνδρας έχασε τη ζωή του σχεδόν ακαριαία.

Οι πρώτες ανατριχιαστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ΙΧ πέρασε πάνω από το σώμα του και ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του. Ο άτυχος άνδρας οδηγούσε μοτοσικλέτα, ενώ  οδηγός του ΙΧ πήγε να κάνει αναστροφή κοντά στην αρχαία Νικόπολη, βρήκε τη μηχανή του άτυχου άνδρα σηκώθηκε στον αέρα και κατά την πτώση του το αυτοκίνητο βρήκε πάνω στο σώμα του άτυχου άνδρα, ηλικίας περίπου 48 ετών.

Ο άτυχος άνδρας είναι κάτοικος της περιοχής, ενώ τα αίτια του συμβάντος ερευνά η τροχαία.

Συντετριμένοι οι άνθρωποι του 48χρονου δεν μπορούν να πιστέψουν πως έφυγε από τη ζωή από τη μία στιγμή στην άλλη ο άνθρωπός τους, τόσο άδικα.

Το Δελτίο τύπου αστυνομίας: 

Σήμερα (11-08-2023) το πρωί στο 5ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Γέφυρας Καλογήρου, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 48χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 46χρονος αλλοδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού τής μοτοσικλέτας. 

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Πρέβεζας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα