Σάββατο, 27/04/2024 | 10:46

Πνίγηκε από δυο ρώγες σταφύλι ένα τρίχρονο παιδί – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας

758 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 30/08/2023, 10:10 πμ | 0 σχόλια

Το σταφύλι που κάθισε να φάει έμελλε να του στερήσει πρόωρα, άδικα και αναπάντεχα τη ζωή.

Το τρίχρονο παιδί πνίγηκε και παρά τις απελπισμένες προσπάθειες στενών συγγενών του και αργότερα των γιατρών στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε, δεν τα κατάφερε.

Η τραγική είδηση κάνει το γύρο της χώρας και η Τήνος παραμένει ανάστατη από το κακό. Οι αστυνομικοί περιμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που αναμένεται να διενεργήσει ιατροδικαστής εντός της ημέρας.

Ανείπωτη θλίψη έχει καλύψει το νησί της Παναγίας, την Τήνο καθώς το πρωί της Τετάρτης 29 Αυγούστου λίγο μετά τις 09:30 έχασε την ζωή του ένα 3χρονο παιδί. Όλο το νησί είναι συγκλονισμένο καθώς κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς ένα αγγελούδι, πέταξε για τον ουρανό με αυτό τον τρόπο.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, ο πνιγμός προήλθε πιθανότατα απο ρώγες σταφυλιού, καθώς κατά τις πρώτες βοήθειες αστυνομικών, το παιδί έβγαλε τουλάχιστον 2 ρώγες από σταφύλι, αλλά όταν έφτασε με περιπολικό της αστυνομίας στο Κέντρο Υγείας Τήνου, δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο πατέρας έντρομος μετέφερε το παιδί αρχικά στο αστυνομικό τμήμα. Παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών να το βοήθησουν δεν τα κατάφεραν. Το παιδί με περιπολικό της αστυνομίας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Τήνου, αλλά ήταν πλέον αργά. Η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση, καθώς επίσης θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή.

Το νησί πενθεί. Ένας ακόμα Αύγουστος που η Τήνος θρηνεί ένα μικρό παιδί, με την αστυνομία να διενεργεί προανάκριση, εν αναμονή του πορίσματος της ιατροδικαστικής εξέτασης.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα