Πέμπτη, 02/05/2024 | 02:59

Πλήθος κόσμου και θετική ενέργεια με “Λευκή Νύχτα” και “Κερνάμε Ήπειρο” στην Πρέβεζα

1801 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/08/2023, 3:55 μμ | 0 σχόλια

Πλήθος κόσμου και θετική ενέργεια κυριάρχησαν στην ατμόσφαιρα το Σάββατο 26 Αυγούστου στην Πρέβεζα, αφού ο συνδυασμός της “Λευκής Νύχτας” που συνέπεσε με την εκδήλωση “Κερνάμε Ήπειρο” οδήγησε χιλιάδες κόσμου να βρεθούν στη νύμφη του Αμβρακικού την Πρέβεζα.

Μια ξεχωριστή νύχτα με πλήθος κόσμου έζησε το βράδυ του Σαββάτου το ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας. Η Λευκή Νύχτα με τα μουσικοχορευτικά δρώμενα και τις προσφορές των καταστημάτων σε συνδυασμό με την έκθεση “Κερνάμε Ήπειρο” της Περιφέρειας Ηπείρου “απογείωσαν” την κίνηση στην πόλη με τον κόσμο να παραμένει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Την έκθεση Ηπειρώτικων προϊόντων επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Στράτο Ιωάννου και περιφερειακούς συμβούλους , ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος,ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Μπούρης ο υποψήφιος με το Κοινό των Ηπειρωτών Γιάννης Στέφος με συνεργάτες του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Νίτσας και πολλοί ακόμη παράγοντες και φορείς.
Ο κ. Καχριμάνης συνομίλησε με τους παραγωγούς και τους πολίτες εκφράζοντας την χαρά του που κάποιοι έκαναν την αγαπημένη τους ενασχόληση επάγγελμα,εκθείασε την ποιότητα των προϊόντων της Ηπείρου, ενώ προανήγγειλε και τη δημιουργία μιας αγοράς παραγωγών.
Κι ενώ στον πεζόδρομο των Δικαστηρίων το κοινό είχε την ευκαιρία να αγοράσει προϊόντα της Ηπείρου ,στην κεντρική αγορά τα μαγαζιά γέμισαν κόσμο που επωφελήθηκε να ψωνίσει από τις προσφορές των καταστημάτων.
Το λευκό χρώμα κυριάρχησε στα ρούχα και τη διακόσμηση, ενώ την ικανοποίηση της για τη βραδιά,η οποία ήταν αφιερωμένη όχι μόνο ως σκέψη αλλά και έμπρακτα στους πυρόπληκτους, εξέφρασε η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιστορικού Κέντρου Ιωάννα Κώτση.
Την αγορά επισκέφθηκε και ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος ο οποίος συνομίλησε με τον κόσμο και τους καταστηματάρχες, δηλώνοντας χαρούμενος για τον μεγάλο αριθμό επισκεπτών στην πόλη ενώ παρακολούθησε τα δρώμενα στο πατάρι που κατασκεύασε ο Δήμος παρέχοντας και την αντίστοιχη ηχητική κάλυψη.
Το καλοκαίρι όμως συνεχίζεται στην Πρέβεζα αφού το επόμενο Σάββατο ο Δήμος διοργανώνει τη γιορτή της Σαρδέλας δίνοντας έτσι στους επισκέπτες το κίνητρο να μείνουν ακόμη περισσότερο στην Πρέβεζα και να χαρούν τον ήλιο,τη θάλασσα και τις υπέροχες γεύσεις της.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα