Κυριακή, 28/04/2024 | 13:55

Ο Σωτήρης Τούσης ένα από τα καλύτερα παιδιά της Πάργας, υποψήφιος με τον Αχιλλέα Γκούμα!

764 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 30/08/2023, 9:41 πμ | 0 σχόλια

Όταν κάποιους ανθρώππους τους έχεις ζήσει από κοντά, τότε εύκολα όχι μόνο μπορείς να σχηματίσεις εντύπωση, αλλά να είσαι σίγουρος. Η ζωή τα έφερε να έχω γνωρίσει καλά τόσο τον Σωτήρη όσο και τον Γιώργο Τούση, στην Πάργα αρχές του 2000. Είτε στις Καμάρες, είτε στο Βίλα Ρόζα, ο Σωτήρης και ο Γιώργος δεν ήταν μόνο άριστοι επαγγελματίες, αλλά και σπάνιοι άνθρωποι, διαμάντια θα έλεγα χωρίς ίχνος υπερβολής! Ο Σωτήρης βέβαια είναι και εξαιρετικός μάγειρας! Έχουν περάσει χρόνια, αλλά όποιος έχεις φάει μουσακά μαγειρεμένο από τον Σωτήρη, θα τα δει… όλα. Ο Σωτήρης (Ράκης) Τούσης είναι πρώην αντιδήμαρχος Πάργας και είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Βήμα στο Αύριο” με υποψήφιο Δήμαρχο Πάργας τον Αχιλλέα Γκούμα. Ο Σωτήρης δεν αξίζει μόνο της προσοχής των Δημοτών Πάργας, αλλά και της επιλογής και της στήριξης. Καλή επιτυχία Σωτήρη μου!

Σπύρος Πλέουρας

Η ανακοίνωση της παράταξης για την υποψηφιότητα του Σωτήρη (Ράκη) Τούση!

 

Υποψήφιος με τον συνδυασμό Βήμα στο αύριο – Αχιλλέας Γκούμας Υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας θα είναι ο Σωτήρης Τούσης, Ελεύθερος Επαγγελματίας.
Ο Σωτήρης Τούσης (Ράκης) έχει διατελέσει πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Πάργας, πρώην πρόεδρος της ενιαίας σχολικής επιτροπής, πρώην πρόεδρος των παιδικών σταθμών και μέλος της δημαρχιακης επιτροπής Δήμου Πάργας.
Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και σου εύχομαι καλό αγώνα.
Αχιλλέας Γκούμας
#vimastoavrio #dimospargas #achilleasgoumas

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα