Σάββατο, 27/04/2024 | 10:53

Ο Πρώην Αντιδήμαρχος Πάργας Διονύσης Σκάρπος με τον Αχιλλέα Γκούμα και τον συνδυασμό “Βήμα στο Αύριο”

715 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/08/2023, 11:56 πμ | 0 σχόλια

 

Διατέλεσε με επιτυχία Αντιδήμαρχος Πάργας επί δημαρχίας Σπύρου Νούση στον Δήμο Πάργας (2002-2006), είναι μαχητικός, ασυμβίβαστος και δίνει όλο του τον εαυτό για το καλό του Δήμου.

Ο Διονύσης Σκάρπος είναι γεμάτος εμπειρίες στην αυτοδιοίκηση και έχεις τις ικανότητες να προσφέρει πολλά στον Δήμο Πάργας.

Είναι υποψήφιος  με την παράταξη “Βήμα στο Αύριο” του υποψήφιου Δημάρχου Πάργας Αχιλλέα Γκούμα.

Η ανακοίνωση του συνδυασμού για την υποψηφιότητα του Διονύση Σκάρπου

Ο συνδυασμός Βήμα στο αύριο – Αχιλλέας Γκούμας Υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας καλωσορίζει τον Διονύση Σκάρπο, Ηλεκτρολόγο και εν ενεργεία τοπικό σύμβουλο της Κοινότητας Αγιάς.
Ο Διονύσης Σκάρπος γεννήθηκε το 1959 στην Αγιά Πάργας.
Από το 1982 συμμετέχει στα κοινά και έχει διατελέσει Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγιάς, Αντιπρόεδρος του συμβουλίου της περιοχής και Αντιδήμαρχος του Δήμου Πάργας.
Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Αγίας και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας, ενώ υπήρξε και Αντιπρόεδρος του Συνεταιρισμού Ηλεκτρολόγων Θεσπρωτίας.
Με τον Διονύση επισκεφθήκαμε την αγροτική οδοποιία της Αγιάς, όπου διαπίστωσα την πλήρη διάλυσης της. Η αποκατάσταση της θα είναι στις πρώτες μας προτεραιότητες. Το χρωστάμε στους κατοίκους της περιοχής αυτής που αισθάνονται παραμελημένοι.
Διονύση σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και σου εύχομαι καλό αγώνα.
Αχιλλέας Γκούμας
#vimastoavrio #dimospargas #achilleasgoumas

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα