Σάββατο, 27/04/2024 | 17:02

Ο Γολγοθάς της αδικοχαμένης Όλγας μετά τον μοιραίο ξυλοδαρμό της από τον 46χρονο «νταή» σύντροφό της

745 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/08/2023, 4:38 μμ | 0 σχόλια

Έχασε τη μάχη με τη ζωή από λοίμωξη του αναπνευστικού η 41χρονη Όλγα, η οποία τον Ιανουάριο του 2022 ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον σύντροφό της, δάσκαλο πολεμικών τεχνών, στην Αργυρούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η κατάσταση της 41χρονης Όλγας που ούτως ή άλλως κρινόταν ιδιαίτερα κρίσιμη, με αποτέλεσμα η οποιαδήποτε λοίμωξη ή επιδείνωση της υγείας της θα μπορούσε να επιφέρει το αναπόφευκτο.

Η ζωή της άτυχης γυναίκας άλλαξε σε μία στιγμή τον περσινό Ιανουάριο, όταν έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 45χρονο σύντροφό της, δάσκαλο τζούντο στο διαμέρισμα στην Αργυρούπολη, όπου διέμεναν μαζί, και έπεσε σε κώμα.

Η άτυχη Όλγα μετά από τα άγρια χτυπήματα από τον τότε σύντροφό της, έμεινε σχεδόν 3 μήνες στην εντατική σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Η γυναίκα, ωστόσο, κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή με νύχια και με δόντια και έπειτα από πολλές χειρουργικές επεμβάσεις. Οι εγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη, είχαν προκαλέσει προσωρινή απώλεια της ομιλίας, ενώ αδυνατούσε να κινηθεί και να αυτοεξυπηρετηθεί.

Παρέμεινε σε δωμάτιο του νοσοκομείου μέχρι τον περσινό Αύγουστο. Έπειτα με πρωτοβουλία του οργανισμού «Πράξη Αγάπης» μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης. Μετά από μήνες αγωνίας και προσπάθειας της άτυχης Όλγας και των συγγενών της, πριν σχεδόν μία εβδομάδα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Λαϊκό νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού και αυτό απέβη μοιραίο, καθώς εξαιτίας των χτυπημάτων που είχε υποστεί τον Ιανουάριο του 2022, είχε χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο είχε επιβάλλει ποινή κάθειρξης δέκα ετών στον 47χρονο αθλητή τζούντο και δάσκαλο πολεμικών τεχνών από την Αργυρούπολη. Ωστόσο, μετά τον θάνατο της 41χρονης Όλγας ενδέχεται να αλλάξει και το κατηγορητήριο και το αδίκημα πλέον είναι αυτό της ανθρωποκτονίας.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα