Σάββατο, 27/04/2024 | 19:56

Οι γεύσεις του “δρόμου” η νέα διεθνής τάση στο φαγητό ήρθε και στην Πρέβεζα

1712 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/08/2023, 9:53 πμ | 0 σχόλια

 

 

Τα εγκαίνια του 1ου “CITY FOOD TRUCK FESTIVAL” που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης, στο χώρο του πάρκινγκ πίσω από το Λούνα Παρκ στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία αφού πλήθος κόσμου έσπευσε να δοκιμάσει τις αλμυρές και γλυκές γεύσεις που προσέφεραν οι καντίνες.
Το FESTIVAL πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας και του Δήμου Πρέβεζας τους οποίους η υπεύθυνη της διοργάνωσης Έλενα Τσίγγρου ευχαρίστησε θερμά και ιδιαίτερα τον δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λεωνίδα Αργυρό, τον αντιδήμαρχο Γιάννη Δαρδαμάνη, το Λιμενικό Ταμείο, το Λιμεναρχείο και όλους όσοι βοήθησαν στη διοργάνωση.
Ο κ. Γεωργάκος τόνισε ότι τέτοιες εκδηλώσεις που προσελκύουν τη νεολαία τις έχει ανάγκη η πόλη, ενώ ο κ.Αργυρός υπογράμμισε ότι το φαγητό του δρόμου είναι το μέλλον της εστίασης.
Να θυμίσουμε ότι διοργανωτής της εκδήλωσης που θα ολοκληρωθεί τα ξημερώματα της Κυριακής είναι η “CITY HALL EVENTS” με τη συνδιοργάνωση του Σωματείου STREET FOODS IN GREECE και τη στήριξη του κου Λάζαρου Πολυχρονόπουλου, οι ώρες λειτουργίες είναι από 6 το απόγευμα έως 2 το πρωί ενώ στο χώρο υπάρχουν μουσικά δρώμενα και τραπεζοκαθίσματα προκειμένου οι επισκέπτες να απολαύσουν το φαγητό τους.
Η είσοδος είναι 3 ευρώ για τους ενήλικες και δωρεάν για τα παιδιά.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα