Τρίτη, 30/04/2024 | 08:41

Μια “Νύχτα Μαγικιά” με την ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης” στο Ρωμαϊκό ωδείο Νικόπολης

3231 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/08/2023, 1:51 μμ | 0 σχόλια

Μια μοναδική βραδιά θα ζήσει το κοινό της Πρέβεζας  και της ευρύτερης  περιοχής  στην εκδήλωση που διοργανώνει την Τετάρτη 9  Αυγούστου και ώρα 21.00  στο  Ρωμαϊκό Ωδείο της Νικόπολης ο Δήμος Πρέβεζας σε συνεργασία με την ΠΕΔ Ηπείρου και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας.

Η εκδήλωση με τίτλο  “Νύχτα Μαγικιά” είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη ο οποίος  έφυγε από κοντά μας πριν 2 χρόνια.

Εργα του  θα ερμηνεύσει η Ανεξάρτητη Λαϊκή Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης” η  οποία ιδρύθηκε πριν από 26 χρόνια και απαρτίζεται από 9 καταξιωμένους μουσικούς ενώ συνεργάζεται με τραγουδιστές αναγνωρισμένης  καλλιτεχνικής αξίας.

Τα τραγούδια της συναυλίας θα ερμηνεύσουν  οι Βασίλης Λέκκας ,  Σαββέρια Μαργιολά ,   Κώστας Μήτσης και Άγγελος Θεοδωράκης Παπαγγελίδης, εγγονός του Μίκη Θεοδωράκη .

Επί σκηνής μαζί τους  θα συμπράξουν οι μουσικοί: Μανώλης Καραντίνης  μπουζούκι, Ευαγγελία Μαυρίδου  πιάνο, Ξενοφών Συμβουλίδης  πνευστά ,Νίκος Γκιόλιας  κιθάρα,  Αρτέμης Σαμαράς  βιολί -βιόλα, Λευτέρης Γρίβας ακορντεόν, Θεόδωρος Κουέλης  μπάσο , Νίκος Σκομόπουλος ντραμς  και Στέφανος Θεοδωράκης – Παπαγγελίδης, κρουστά .

Καλλιτεχνική Διευθύντρια: Μαργαρίτα Θεοδωράκη .

Η είσοδος για το κοινό    λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας του Ωδείου  θα γίνεται  με κάρτες εισόδου τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται

δωρεάν  από τη  Δευτέρα  7 Αυγούστου  στο  γραφείο Πολιτισμού (Λαϊκή Αγορά Πρέβεζας).

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα