Πέμπτη, 02/05/2024 | 20:00

Μαχήτρια και δίπλα στον πολίτη: Η Γρηγορία Κατσαούνου με τον “Δήμο της καρδιάς μας” και τον Νίκο Γεωργάκο

845 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/08/2023, 12:43 μμ | 0 σχόλια

Είναι μαχήτρια στην κυριολεξία, έχει αυτοπειθαρχία και είναι δίπλα στον πολίτη. Η Γρηγορία Κατσαούνου είναι ένα συγκροτημένο άτομο που έχει πολλές συμπάθειες λόγω του εξαιρετικού χαρακτήρα της.

Αστυνομικός στο επάγγελμα, ενώ στο άθλημα του TAE KWON DO κατάφερε μεγάλες διακρίσεις αφού υπήρξε και μέλος της Εθνικής ομάδας. Την πολεμική τέχνη του TAE KWON DO τη διδάσκει σε μαθητές της πλέον, οι οποίοι σημειωτέον πετυχαίνουν μεγάλες διακρίσεις τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Το επώνυμο Κατσαούνος ούτως ή άλλως λέει πολλά και έχει ιστορία στον τόπο μας, η Γρηγορία Κατσαούνου είναι υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με την παράταξη “Δήμος της καρδιάς μας του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου.

Η Γρηγορία σχολίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την υποψηφιότητά της:

“Με ιδιαίτερη χαρά και μεγάλη μου τιμή θα συμμετάσχω στον Συνδυασμό του Δημάρχου Νίκου Γεωργάκου, στον Δήμο της καρδιάς μας, με την υποψηφιότητα μου, ως Δημοτική Σύμβουλος, στη Δημοτική Ενότητα Λούρου. Η πολυετή ενασχόληση μου με τον πολιτισμό και τον αθλητισμό αλλά και η επαγγελματική μου πορεία ως Αστυνομικός, ευρισκόμενη δίπλα στον πολίτη σε καθημερινή βάση, με καθιστά ικανή να γνωρίζω τα προβλήματα του τόπου μας.
Μαζί θα δώσουμε τις λύσεις που αρμόζουν, μαζί θα προχωρήσουμε σε μια προσπάθεια για το μέλλον των παιδιών μας.
Η στήριξη σας είναι η δύναμη μας.
Ο Δήμαρχος μας Νικος Γεωργακος κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο να ενώσει το νέο κύμα υποψηφίων, με τους έμπειρους και αυτός ο συνδυασμός θα δώσει νέα πνοή στο Δήμο μας.
Καλή Επιτυχία σε όλους μας!!!”

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα