Κυριακή, 28/04/2024 | 22:08

Λατρεία για το Zero Festival στη λίμνη Ζηρού-“Απογείωσε” 5 χιλιάδες κόσμο ο Σωκράτης Μάλαμας

1849 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/08/2023, 1:48 πμ | 0 σχόλια

Το μέρος μοναδικό, ο Σωκράτης Μάλαμας πλασιωμένος από την Ιουλία Καραπατάκη και εξαίρετους μουσικούς χάρισε μία μουσική  βραδιά την Πέμπτη 10 Αυγούστου που θα την θυμούνται για χρόνια οι 5 χιλιάδες και πλέον άνθρωποι που την έζησαν.

Αυτό που έγινε, ίσως δεν έχει προηγούμενο και σίγουρα δεν το περίμεναν ούτε οι διοργανωτές.

Ουρές Χιλιομέτρων αυτοκινήτων, κόσμος από όλη την Ήπειρο, τη Λευκάδα, την Αιτωλοακαρνανία ακόμα και από την Αθήνα.

Η φήμη του Zero festival εξυπακούεται ότι έχει βγει εκτός συνόρων της Ηπείρου και πλέον το φεστιβάλ επισκέπτονται και από άλλα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας, βέβαια καθοριστικό ρόλο έπαιξε και το όνομα του Σωκράτη Μάλαμα!

Ο Σωκράτης και όσοι τον συνόδευσαν στη σκηνή παρουσίασαν ένα αξεπέραστο θέαμα, όλα δούλεψαν άψογα, το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό ο κόσμος λάτρεψε το Zero festival στη λίμνη του Ζηρού, ενώ ο μεγάλος καλλιτέχνης “απογείωσε” 5 χιλιάδες και περισσότερους ανθρώππους που έζησαν αυτή την ξεχωριστή βραδιά.

Από την Πρέβεζα υπήρξε και Κομιτατική… Εκπροσώπηση, αφού η παρέα το κανόνισε, το γούσταρε και το απόλαυσε! Ευχαριστούμε τους διοργανωτές ήταν όλα άψογα!

Χιλιάδες κόσμου τραγουδούσε τα τραγούδια του Σωκράτη Μάλαμα και τις ερμηνείες της Ιουλίας Καραπατάκη, πολύ όμορφος κόσμος και όταν βλέπεις αγγελούδια και γλυκίσματα να τραγουδούν με πάθος, τότε η μουσκή βραδιά γίνεται ακόμα πιο όμορφη!

Ένα τρίωρο γεμάτο μουσική, γνωστές επιτυχίες και ένα κοινό να βγάζει όμορφα συναισθήματα και να γιορτάζει σε σημείο που καταλήξαμε ότι “Υπάρχει Ελπίδα”.

Υπάρχει ομορφιά σε πολύ κόσμο (και ειδικά σε νέους και νέες)  και την βγάζει σε τέτοιες συναυλίες. Πάνω στον ενθουσιασμό των κοριτσιών που τραγουδούσαν με πάθος τα τραγούδια του Σωκράτη Μάλαμα και της Ιουλίας Καραπατάκη,  δροσιστήκαμε με μπόλικο νερό… που πετούσαν από παντού, αλλά κι αυτό ακόμα είχε τη χάρη του.

Ούτε τα χιλιόμετρα που περπατήσαμε μας πτόησαν -αφού όπως σας περιέγραψα υπήρξαν ουρές αυτοκινήτων παρακαρισμένων χιλιομέτρων- και πήγαμε και μπροστά και ζήσαμε μέχρι το μεδούλι αυτή τη συναυλία.

Ανασάναμε, πήραμε οξυγόνο από αυτή την απίστευτα όμορφη μουσική βραδιά. Θωμά, Χρήστο, πάντα τέτοια!!!

Σπύρος Πλέουρας

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα