Δευτέρα, 29/04/2024 | 01:16

Η Πρέβεζα συνεχίζει να φορά τα καλοκαιρινά της-Έρχονται Λευκή Νύχτα και γιορτή της σαρδέλας

1688 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/08/2023, 10:14 πμ | 0 σχόλια

Συνεχίζονται οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στην Πρέβεζα όπως συνεχίζονται και οι επισκέψεις στη νύφη του Αμβρακικού. Η Πρέβεζα συνεχίζει να φορά τα γιορτινά καλοκαιρινά της και θα τα φορά μέχρι και τον Σεπτέμβρη, αφού έρχονται δύο μεγάλες γιορτές όπως η Λευκή Νύχτα και η παραδοσιακή γιορτή της σαρδέλας.

Το Σάββατο 26 Αυγούστου η Πρέβεζας θα υποδεχθεί  χιλιάδες κόσμου αφού για μια ακόμη χρονιά οι καταστηματάρχες του ιστορικού κέντρου διοργανώνουν τη Λευκή Νύχτα.

Ποικίλα δρώμενα και πολλές εκπλήξεις θα περιμένουν σε κάθε γωνιά του Ιστορικού Κέντρου τους επισκέπτες, ενώ οι καταστηματάρχες θα προσφέρουν εκπτώσεις, δώρα και προσφορές σε όλους όσοι βρεθούν στην πόλη.

Το  Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Πρέβεζας θα πραγματοποιήσει το μεγάλο λαϊκό πανηγύρι τη γιορτή της Σαρδέλας.

Σαρδέλα στα κάρβουνα, ντόπια κηπευτικά, άφθονο κρασί, χορός και μουσική συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό σε μια γιορτή που τιμά τη ναυτική παράδοση της Πρέβεζας και είναι γνωστή σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η Πρέβεζα κι αυτό το καλοκαίρι αποτελεί πόλο έλξης για δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού, η υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών, οι χαμηλές τιμές και η φιλοξενία των Πρεβεζάνων κερδίζουν τους επισκέπτες από όπου κι αν φτάνουν στην Πρέβεζα.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα