Κυριακή, 28/04/2024 | 15:39

Δήμος Πρέβεζας εκλογές 2019-2023:Πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξα…

2874 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/08/2023, 9:59 πμ | 0 σχόλια

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι από το αρχείο της ΤΟΜΗΣ στην Ενημέρωση και συγκεκριμένα είναι από την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της παράταξης “Δημοτική Συνεργασία” με υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον τότε Δήμαρχο Χρήστο Μπαϊλη το 2019.

Η “Δημοτική Συνεργασία” δεν κατεβαίνει στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 και υποψήφιοί της έχουν κάνει τις επιλογές τους στις παρατάξεις που έχουν ανακοινώσει επίσημα την κάθοδό τους στις εκλογές.

Στο πρώτο φωτογραφικό στιγμιότυπο, ο Παύλος Σαραμπασίνας εξελέγη Δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Δημοτική Συνεργασία”, Η “Δημοτική συνεργασία” και ο Χρήστος Μπαίλης δεν κατεβαίνουν στις εκλογές και ο ίδιος είναι υποψήφιος με την Παράταξη “Δήμος της καρδιάς μας” και τον Νίκο Γεωργάκο, το ίδιο και η Γρηγορία Κατσαούνου, Ο Τάκης Γαλανός μπορεί αυτή τη φορά να μην είναι ο ίδιος υποψήφιος, όμως είναι ο γιος του Σωτήρης Γαλανός υποψήφιος στο τοπικό συμβούλιο με την παράταξη “Δήμος της καρδιάς μας”. Ο Τάσος Νέλλης είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” και τον Γιώργο Νίτσα.

Στο δεύτερο φωτογραφικό στιγμιότυπο όπου πάλι φαίνεται ο Τάσος Νέλλης, ο εκλεγμένος Δημοτικός σύμβουλος της “Δημοτικής συνεργασίας” Κώστας Ματέρης είναι υποψήφιος με τον “Δήμο της καρδιάς μας” και τον Νίκο Γεωργάκο, ενώ διακρίνεται χαμογελαστός και ο Σπύρος Σακκάς ο οποίος θα είναι επίσης υποψήφιος με την παράταξη “Δήμος της καρδιάς μας”  του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου.

Το τρίτο φωτογραφικό στιγμιότυπο κατά το ήμιση είναι αίνιγμα…

Ήθελα στα γενέθλια να μου ‘φερνες λουλούδια
ήθελα στα γενέθλια μόνος μου να τα πιω
να με γλυκονανούριζες τα βράδια με τραγούδια
άσε με πήγε τέσσερις θέλω να κοιμηθώ
Κοίτα καλέ που έμπλεξα θα σκάσω απ’ το κακό μου
πάνω που ετοιμαζόμουνα το ίδιο να σου πω
βρε αν δε σ’ ερωτευόμουνα θα ‘κανα το δικό μου
εγώ να δεις τι θα ‘κανα μα έλα που σ’ αγαπώ
Πόσο άλλαξες πόσο άλλαξα
τα όνειρά μου κόκκινα
τα όνειρά μου άσπρα
ρούχα μαζί που πλύθηκαν
κι έχουνε γίνει ροζ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα