Δευτέρα, 29/04/2024 | 11:20

Δήμος Πρέβεζας: Ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” ο Γιώργος Ντόντης

1133 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/08/2023, 4:44 μμ | 0 σχόλια

Με επιστολή του προς το Δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας, ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” ο εκλεγμένος με την ίδια παράταξη Δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας Γιώργος Ντόντης.

Ο κ. Ντόντης τόνισε μεταξύ άλλων στην επιστολή του: Κύριε πρόεδρε με την παρούσα επιστολή και θεωρώντας ότι ένας κύκλος έκλεισε, δηλώνων την ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” παραμένοντας μέλος του Δημοτικού συμβουλίου ως ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και τη νομοθεσία του υπουργείου εσωτερικών. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον επικεφαλής της παράταξης Γεώργιο Νίτσα καθώς και τους αξιότιμους συνεργάτες δημοτικούς συμβούλους της παράταξης για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτή την τετραετία. Θα συνεχίσω να μάχομαι ως μέλος του δημοτικού συμβουλίου από τη θέση του ανεξάρτητου πλέον δημοτικού συμβούλου για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων του δήμου με κύριο γνώμονα και σκοπό την ευημερία και την ανάπτυξη του Δήμου μας. Με κύριο γνώμονα και αρχή την κοινωνική ευημερία και τιμώντας την ψήφο των συνδημοτών μου που με επέλεξαν σε αυτή την τιμητική θέση στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου του 2019, σε όλη αυτή την προσπάθεια θα αγωνίζομαι με ήθος, με ανιδιοτέλεια και αποφασιστικότητα για ένα καλύτερο μέλον για τους δημότες μας. Γιατί στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων, δεν χωρούν διαξιφισμοί αλλά η αρχή η ισχύς εν τη ενώσει.”

Ο Γιώργος Ντόντης λοιπόν ανεξαρτητοποιήθηκε αποχωρώντας από την παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” και με μια επιστολή δείγμα του ήθους του, ευχαρίστησε τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε. Μετά τους Παύλο Σαραμπασίνα, Κώστα Ματέρη, Χαράλαμπο Κακιούζη, που είχαν εκλεγεί με την παράταξη του πρώην Δημάρχου Πρέβεζας Χρήστου Μπαίλη “Δημοτική Συνεργασία” μετά τους Ηλία Αλεξανδρή και Φώτη Ζέρβα που είχαν εκλεγεί με την παράταξη του Βαγγέλη Ροπόκη “Δημοτική Ανατροπή” Ο Γιώργος Ντόντης εκλεγμένος με την παράταξη του Γιώργου Νίτσα “Ανάπτυξη Τώρα” θα είναι ο 6ος προσέξτε από  τρεις  διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας που θα είναι υποψήφιος με την παράταξη “Δήμος της καρδιάς μας” του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου και το παραπάνω λέει πολλά, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Είναι ορατό το ενδεχόμενο να υπάρξει και άλλη υποψηφιότητα με τον Δήμο της καρδιάς και τον Νίκο Γεωργάκο επίσης από άλλη παράταξη του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας. Ο Δήμος της καρδιάς μας και ο Νίκος Γεωργάκος πετυχαίνουν μια άνευ προηγουμένου διεύρυνση σε όλους τους κομματικούς χώρους και δη στην κεντροαριστερά.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα