Κυριακή, 28/04/2024 | 21:49

Δήμος Πάργας-“Βήμα στο αύριο”: Και ο πρόεδρος της Λούτσας Δημήτρης Κώστας με τον Αχιλλέα Γκούμα!

599 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/08/2023, 11:28 πμ | 0 σχόλια

Μια ακόμη πολύ δυνατή υποψηφιότητα ανακοίνωσε ο συνδυασμός “Βήμα στο αύριο” του υποψήφιου Δημάρχου Πάργας Αχιλλέα Γκούμα και ο πρόεδρος της κοινότητας Λούτσας Δημήτρης Κώστας υποψήφιος με τον συνδυασμό “Βήμα στο αύριο”.

 

Καλωσορίζουμε στο συνδυασμό Βήμα στο αύριο – Αχιλλέας Γκούμας Υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Λούτσας Κώστα Δημήτριο.
Ο Δημήτρης είναι Μάχιμος Βαθμοφόρος Αστυνομικός, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
Έχει διατελέσει σύμβουλος της Κοινότητας Λούτσας κατά το χρονικό διάστημα 2014-2019 ενώ το 2019 εξελέγη πρόεδρος.
Προσέφερε τον εθελοντισμό και την προσωπική εργασία στα κοινά ξεφεύγοντας από τις αναχρονιστικες αντιλήψεις του παρελθόντος, όπου και όποτε αυτό χρειαζόταν.
Μεταξύ άλλων πέτυχε μέσα από επαναλαμβανόμενα αιτήματα προς την περιφέρεια Ηπείρου την συμφωνία για κατασκευή Κόμβου στο χωριό του (έργο το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει στο προσεχές διάστημα), κάτι το οποίο αποτελούσε χρόνιο αίτημα των κατοίκων. Έργο μεγάλης σημασίας τόσο για την οδική ασφάλεια όσο και για την ευκολία πρόσβασης στο χωριό.
Από τα αγαπημένα του Χόμπι η Μουσική καθώς έχει φοιτήσει για αρκετά χρόνια στη Μουσική Σχολή “Μελωδία” του Πειραιά στα τμήματα Ορθοφωνίας και Ακουστικής Κιθάρας.
Τον ευχαριστούμε θερμά που θα ενώσει τις δυνάμεις του μαζί μας για ένα καλύτερο αύριο.
Δημήτρη σου ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλό αγώνα!
Αχιλλέας Γκούμας
#vimastoavrio #dimospargas #achilleasgoumas

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα