Πέμπτη, 02/05/2024 | 20:30

Δήμος Ζηρού: Η “Δημοτική Αναγέννηση” με τη “ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ” και τον Νίκο Καλαντζή

474 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/08/2023, 2:18 μμ | 0 σχόλια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΡΗ
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
«Δημοτική Αναγέννηση Αγάπη για τον Τόπο μου»

Έπειτα από ώριμη σκέψη και προτάσσοντας το συμφέρον του τόπου και των συνδημοτών το οποίο υπηρετώ απαρέγκλιτα και αταλάντευτα επί πολλά χρόνια, εγώ και τα μέλη της παράταξή μου, «Δημοτική Αναγέννηση Αγάπη για τον τόπο μου» αποφασίσαμε στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές να στηρίξουμε την υποψηφιότητα του Δημάρχου και εκ νέου υποψήφιου κ. Νικόλαου Καλαντζή.


Η ανωτέρω απόφαση λήφθηκε αξιολογώντας όλες τις παραμέτρους και αφουγκραζόμενοι την ανάγκη, αλλά και το ενδιαφέρον των συνδημοτών μας για διαρκή εξέλιξη και ανάπτυξη της πόλης και του τόπου μας.
Προσωπικά θεωρώ ότι μπορώ να συμβάλλω στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών και να βοηθήσω με την εμπειρία και τις γνώσεις μου στο να δοθούν οριστικές λύσεις στα προβλήματα του Δήμου μας. Για τους παραπάνω λόγους κάνω γνωστή τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου κ. Νίκου Καλαντζή, υποσχόμενος για ένα πράγμα: να τιμήσω την ψήφο των συνδημοτών μου.
Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι πιστεύουν στο πρόσωπό μου, με τιμούν με την ψήφο τους και στηρίζουν την προσπάθειά μας και δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να είμαι δυναμικά δίπλα τους, ενώνοντας τις δυνάμεις με τον Δήμαρχο κ.Νικόλαο Καλαντζή, έναν άνθρωπο με σχέδιο, γνώση και όραμα για τον τόπο, για ν’ αγωνιστούμε από κοινού για ένα καλύτερο μέλλον.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα