Δευτέρα, 29/04/2024 | 00:31

Γιάννενα: Ο Αλβανός που «γαζώθηκε» με 10 σφαίρες στους Παξούς , νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό

1747 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/08/2023, 10:23 πμ | 0 σχόλια

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο λιμάνι Λάκκας στους Παξούς, με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό ενός άνδρα. Ο τραυματίας αρχικά μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Παξών ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση με ιδιωτικό μέσο στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και από εκεί διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για το περιστατικό

«Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Παξών, για ύπαρξη άνδρα στην παραλιακή χερσαία ζώνη του λιμένα Λάκκα Παξών, ο οποίος είχε δεχθεί πυροβολισμούς από έτερο άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Παξών, της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον άνδρα και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Παξών.

Στη συνέχεια ο άνδρας μεταφέρθηκε από το ιδιωτικό σκάφος «ΠΑΞΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» Λ.Π.805 στον λιμένα Αρρίλα Πέρδικας και έπειτα διακομίσθηκε από ασθενοφόρο όχημα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Διενεργείται προανάκριση από τον Λιμενικό Σταθμό Παξών».

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα