Τρίτη, 30/04/2024 | 00:12

Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά 131 άτομα ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος!

853 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/07/2023, 7:21 πμ | 0 σχόλια

Μέρους του ψηφοδελτίου “Δήμος της καρδιάς μας” παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης τη Δευτέρα 31 Ιουλίου στο πολιτιστικό κέντρο “ΟΑΣΗ” από τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο.

Όλα δείχνουν ότι με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν, τον μικρό δηλαδή αριθμό των συνδυασμών, σε συνάρτηση με άλλους παράγοντες, στο δήμο Πρέβεζας θα έχουμε νικητή από τον πρώτο γύρο των Δημοτικών εκλογών την 8η του Οκτώβρη και αυτός ο νικητής θα είναι ο συνδυασμός “Δήμος της Καρδιάς μας” και δήμαρχος Πρέβεζας ξανά, ο Νίκος Γεωργάκος.

Δεν είναι μόνο η ισχυρή πρωτιά της ΝΔ σε επίπεδο Δήμου Πρέβεζας που σε συντριπτικό ποσοστό (άνω του 80%) τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ του Νίκου Γεωργάκου και των συνεργατών του στον συνδυασμό “Δήμος της καρδιάς μας” είναι και η διεύρυνση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού προς τα κεντροαριστερά που όχι μόνο συμμετέχουν άνθρωποι που εκφράζουν τον συγκεκριμένο χώρο, αλλά συμμετέχουν άνθρωποι που οι δημότες Πρέβεζας τιμούν με μεγάλο αριθμό ψήφων!

 

Σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος ανακοίνωσε μέρος του ψηφοδελτίου του την Δευτέρα 31 Ιουλίου στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Πρέβεζας “ΟΑΣΗ” και προσέξτε, δεν ανακοίνωσε έναν, δεν ανακοίνωσε δύο, αλλά 131 (!) και ίσως για επικοινωνιακούς λόγους κρατά άλλα δυνατά χαρτιά που θα ανακοινωθούν την κατάλληλη στιγμή…

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος και ο συνδυασμός “Δήμος της καρδιάς μας” ανακοίνωσαν ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο που εκφράζει όλους τους Δημότες Πρέβεζας.

Συν τοις άλλοις υπάρχει μια κοινωνική διαστρωμάτωση, που ενσωματώνονται όλες οι παραγωγικές τάξεις της κοινωνίας της Πρέβεζας σε ένα ψηφοδέλτιο, στο ψηφοδέλτιο του “δήμου της καρδιάς μας” του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου. Ο δήμος της καρδιάς μας, ο Δήμος Πρέβεζας έχει Δήμαρχο και αυτός είναι ο Νίκος Γεωργάκος!

Κατά την πρώτη παρουσίαση μέρους του ψηφοδελτίου  του συνδυασμού “δήμος της Καρδιάς μας” στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης (σημείωση ο ίδιος συνδυασμός το 2019 είχε παρουσιάσει…18 υποψήφιους σε πρώτη φάση) προβλήθηκε ένα όμορφο βίντεο με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο να δίνει το στίγμα των προθέσεών του για την επόμενη πενταετία με τον “Δήμο της καρδιάς μας” με τη νίκη δηλαδή όλων των Δημοτών Πρέβεζας.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος ευχαρίστησε όλους όσοι παραβρέθηκαν, ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των μέσων Ενημέρωσης και προανήγγειλε ότι μετά τον Δεκαπενταύγουστο θα ολοκληρωθεί  η παρουσίασηκαι στο υπόλοιπο μέρος του ψηφοδελτίου, θα παρουσιαστεί δηλαδή  όλο το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού της νίκης όλων των Δημοτών Πρέβεζας, του “Δήμου της καρδιάς μας”

Όπως είναι φυσικό μετά από τέτοια ανακοίνωση μέσα στον Ιούλιο η ικανοποίηση είναι τεράστια για τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο τους Δημοτικούς του συμβούλους και τους συνεργάτες του!

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα