Σάββατο, 27/04/2024 | 07:30

Χρυσό βραβείο για το 2ο Δημοτικό Καναλακίου και τη μελέτη για τη δημιουργία ενός “πράσινου” σχολείου

3895 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/07/2023, 3:01 μμ | 0 σχόλια
Πανελλήνια διάκριση για το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καναλακίου στην ενότητα διοίκηση-οικονομία, κατηγορία κτίριο- εγκαταστάσεις αποτελεί το χρυσό βραβείο
που παρέλαβε η πρώην διευθύντρια και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάργας Ελένη Κολιοφώτη στην απονομή που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.
Η σημαντική αυτή διάκριση τη μοναδική για όλη την Ήπειρο , αφορούσε τη μελέτη για ένα πράσινο σχολείο και την ενεργειακή αναβάθμιση του συγκροτήματος η οποία ξεχώρισε στον 8ο διαγωνισμό Education Leaders Awards 2023 που διοργανώθηκε από την BOUSSIAS events με σκοπό την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής εμπειρίας, τόσο για τους διδασκόμενους, όσο και για τους διδάσκοντες στη νέα ψηφιακή εποχή.
Περισσότερα από 200 υψηλόβαθμα στελέχη της εκπαίδευσης, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εκπαιδευτικών μονάδων και των ίδιων των εκπαιδευτικών στη χώρα μας.
Συνολικά, διακρίθηκαν 57 εκπαιδευτικές μονάδες και εκπαιδευτικοί στον Δημόσιο Εκπαιδευτικό Φορέα και 40 εκπαιδευτικές μονάδες, εκπαιδευτικοί και εταιρίες-επιχειρήσεις στον Ιδιωτικό Εκπαιδευτικό Φορέα από ένα ευρύ φάσμα υποψηφιοτήτων πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων.
Πρόεδρος της Επιτροπής που επέλεξε τους νικητές ήταν η Αννα Διαμαντοπούλου ενώ το χρυσό βραβείο στη συγκεκριμένη κατηγορία έχει ιδιαίτερη βαρύτητα αφού συμμετείχαν πανεπιστήμια, ιδιωτικά και δημόσια σχολεία , κολέγια κλπ αποδεικνύοντας έτσι την βαρύτητα και την ολιστικότητα της μελέτης.
Η κ . Κολιοφώτη ευχαρίστησε θερμά την Επιτροπή και όλους όσοι συμμετείχαν στην εκπόνηση της μελέτης αφιερώνοντας τη διάκριση στους εκπαιδευτικούς τους γονείς και πάνω από όλους στους μαθητές του σχολείου που πάντα αποτελούσαν και αποτελούν την έμπνευση και την δύναμή της.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα