Δευτέρα, 29/04/2024 | 21:44

Χαρίζει ζωή ο Βάκης- Ήταν δηλωμένος δωρητής οργάνων

1144 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/07/2023, 10:51 μμ | 0 σχόλια

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του 54χρονου «Βάκη», όπως ήταν το προσωνύμιο του Παρασκευά Καραγιαννόπουλου, ο οποίος δέχτηκε δολοφονική επίθεση από αγνώστους τα ξημερώματα του Σαββάτου (15/7), ενώ εργαζόταν ως υπάλληλος ασφαλείας σε εργοτάξιο φωτοβολταϊκού πάρκου στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου.

Από την επίθεση, ο «Βάκης» διαπιστώθηκε ότι ήταν κλινικά νεκρός και η οικογένειά του πήρε τη δύσκολη απόφαση να τον αφήσει να «φύγει» από κοντά της…

Ωστόσο, αφήνει πίσω του ένα σπουδαίο δώρο, αυτό της ζωής για πολλούς άλλους ανθρώπους καθώς ο ίδιος ήταν δηλωμένος δωρητής οργάνων και ως εκ τούτου, οι ειδικοί γιατροί έχουν κινήσει τις διαδικασίες για τη διανομή των οργάνων του σε ασθενείς που έχουν τεράστια ανάγκη.

Ο 54χρονος «Βάκης» εκτελούσε τα καθήκοντά του σε εργοτάξιο στην περιοχή Νέα Ζωή Ασπροπύργου. Εντελώς ξαφνικά, γύρω στις τρεις το πρωί, άγνωστος αριθμός ατόμων του επιτέθηκε και τον ξυλοκόπησε άγρια, αφήνοντάς τον αναίσθητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χτυπήματα που δέχτηκε ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν βάναυσα, ενώ φέρεται να χρησιμοποιήθηκαν σιδερόβεργες προκαλώντας του σοβαρότατες βλάβες. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, οι δράστες πήραν το κινητό του και το όχημα μάρκας Land Rover που είχε για να εκτελέσει την υπηρεσία του, το οποίο βρέθηκε σε μικρή απόσταση και μάλιστα καμένο.

Όπως φαίνεται από τις ζημιές που προκλήθηκαν εκ των υστέρων στο φωτοβολταϊκό πάρκο, οι δράστες άρπαξαν χαλκοσωλήνες αξίας περίπου 30.000 ευρώ. Όπως είχε αναφέρει τότε ο γιος του άτυχου άνδρα, ο 54χρονος βρισκόταν μόνος του σε όχημα που δεν διέθετε ούτε κουμπί πανικού, ούτε GPS, ούτε ασύρματο, ούτε εταιρικό τηλέφωνο, προκειμένου να μπορεί να ειδοποιήσει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Επισήμανε, ακόμη, πως το εργοτάξιο δεν διαθέτει κάμερες ή περίφραξη και αυτά παρά το γεγονός ότι έχουν καταγραφεί αρκετά ανάλογα περιστατικά στο παρελθόν. Τον αδικοχαμένο είχαν βρει μετά από αρκετές ώρες, άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

ΠΗΓΗ: aek365

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα