Τρίτη, 30/04/2024 | 05:32

Υποψήφια με τον Γιώργο Νίτσα και την “Ανάπτυξη Τώρα” η Χριστίνα Σάφη

751 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/07/2023, 9:57 πμ | 0 σχόλια

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” ανακοινώνει ότι ένα πολύπειρο αυτοδιοικητικό στέλεχος του Δήμου Πρέβεζας, η Χριστίνα Σάφη-Παπαγεωργίου θα είναι υποψήφια τοπική σύμβουλος με το ψηφοδέλτιό μας στις εκλογές Οκτωβρίου 2023, με υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα.
Η Χριστίνα Σάφη-Παπαγεωργίου είναι εν ενεργεία πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της τοπικής κοινότητας Πρέβεζας, ενώ κατείχε αυτή τη θέση με την εμπιστοσύνη των πολιτών και στην προηγούμενη θητεία της δημοτικής αρχής το χρονικό διάστημα 2014-2019.
Η συμπόρευση της Χριστίνας Σάφη-Παπαγεωργίου με την “Ανάπτυξη Τώρα” δεν αποτελεί μία μεμονωμένη “μεταγραφή”, αλλά εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης οργανωτικής διεύρυνσης της παράταξης και της προγραμματικής σύγκλισης που είναι σε εξέλιξη, ώστε η “Ανάπτυξη Τώρα” να πετύχει την προοδευτική δημοκρατική αυτοδιοικητική αλλαγή στο Δήμο Πρέβεζας ενάντια στη συντήρηση, τον αυταρχισμό και την αδιαφάνεια που έφερε ο “Δήμος της Καρδιάς μας”.
Η ίδια σε σύντομη δήλωσή της αναφέρει: “Η απόφασή μου να αποτελέσω μέλος της μεγάλης αυτοδιοικητικής προσπάθειας που έχει ξεκινήσει η “Ανάπτυξη Τώρα” για να αλλάξει τα κακώς κείμενα στον τόπο μας δεν ήρθε ξαφνικά, αλλά έπειτα από ώριμη σκέψη. Η συμπόρευση των δημοτών που πιστεύουν στα ιδανικά της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης με τον Γιώργο Νίτσα και την παράταξή του, είμαι βέβαιη ότι θα φέρει θετικά αποτελέσματα στον Δήμο Πρέβεζας, ο οποίος έχει ανάγκη πιο πολύ από ποτέ τη δημοκρατική προοδευτική αλλαγή.
Μέσα από την προσφορά μου στα κοινά, μαζί με τους δημότες, φιλοδοξώ ότι θα βάλουμε τα θεμέλια για να μπει η Πρέβεζα ανεπιστρεπτί στο δρόμο της ανάπτυξης. Το οφείλουμε στα παιδιά μας!”.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον πρώην δήμαρχο κ. Μπαΐλη Χρήστο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια. Είχαμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα για αυτό.
Ο επικεφαλής της “Ανάπτυξης Τώρα” και υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας Γιώργος Νίτσας δήλωσε με τη σειρά του: “Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμένα να υποδέχομαι στην παράταξή μας τη Χριστίνα Σάφη-Παπαγεωργίου. Είμαι βέβαιος ότι η συλλογική μας προσπάθεια θα μας οδηγήσει και στη μεγάλη νίκη στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023.
Όλο και περισσότεροι δημότες στηρίζουν την προσπάθειά μας, δημιουργώντας ένα αυτοδιοικητικό “ποτάμι” που θα παρασύρει μια και καλή τις λογικές του παρελθόντος στο Δήμο Πρέβεζας.
Είμαστε το μέλλον, κοιτάζουμε μπροστά και βήμα-βήμα θα δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να μπει επιτέλους η Πρέβεζα στο δρόμο της ανάπτυξης”.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα