Δευτέρα, 29/04/2024 | 00:35

Το 7ο Zero Festival επιστρέφει στη λίμνη Ζηρού: Μια γιορτή μουσικής, πολιτισμού και φύσης!

3190 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/07/2023, 5:39 μμ | 0 σχόλια

Το πολυαναμενόμενο 7ο Zero Festival επιστρέφει και υπόσχεται να είναι μια αξέχαστη εμπειρία για τους λάτρεις της μουσικής, τους λάτρεις της φύσης και όσους αναζητούν την περιπέτεια! Με φόντο τη λίμνη Ζηρού που κόβει την ανάσα, το διήμερο φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 10 και 11 Αυγούστου 2023, παρουσιάζοντας μια εκπληκτική σύνθεση από αγαπημένους καλλιτέχνες & ημερήσιες δράσεις.

 

Ετοιμαστείτε να μαγευτείτε από τις συγκλονιστικές μελωδίες του Σωκράτη Μάλαμα παρέα με την Ιουλία Καραπατάκη & τον Πέτρο μάλαμα στις 10 Αυγούστου ενώ στις 11 Αυγούστου οι Villagers of Ioannina θα ταράξουν τα νερά της ήρεμης λίμνης. Την ίδια μέρα υποδεχόμαστε τον ράπερ Νέγρο του Μοριά και τους μελωδικούς Elephant & Inkblots.

 

Αλλά το Zero Festival δεν αφορά μόνο τη μουσική – είναι μια γιορτή της ζωής και της φύσης. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι επισκέπτες του φεστιβάλ μπορούν να ακολουθήσουν σε μια σειρά από δραστηριοτήτες που έχουν σχεδιαστεί για να θρέψουν το μυαλό, το σώμα και την ψυχή. Από αναζωογονητικές συνεδρίες γιόγκα μέχρι εργαστήρια χορού που θα σας κάνουν να ξεκουραστείτε, από περιπετειώδεις εκδρομές πεζοπορίας στο γύρο της Λίμνης, μέχρι την εξερεύνηση των φυσικών θαυμάτων της λίμνης Ζηρού.

 

Είτε είστε λάτρης της μουσικής, είτε είστε λάτρεις της φύσης, είτε απλά αναζητάτε ένα διήμερο με αξέχαστες στιγμές, το 7ο Zero Festival στη Λίμνη Ζηρού είναι μια εκδήλωση που δεν πρέπει να χάσετε. Ελάτε μαζί μας για μια εξαιρετική γιορτή για τη μουσική, τον πολιτισμό και την υπέροχη ύπαιθρο!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και συνεχείς ενημερώσεις, επισκεφτείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook & instagram 

 

Τα εισιτήρια για το 7ο Zero Festival είναι διαθέσιμα τώρα ηλεκτορονικά μέσω viva.gr (www.viva.gr/tickets/music/festival/7o-zero-festival/) και με την αναμενόμενη υψηλή ζήτηση, παροτρύνουμε τους λάτρεις της μουσικής να τα εξασφαλίσουν εγκαίρως. Βρείτε τα και σε φυσικά σημεία πώλησης σε Φιλιππιάδα, Άρτα, Πρέβεζα & Ιωάννινα.

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:

Προπώληση Μονοήμερο: 15€ / Ταμείο 18€

Προπώληση  Διήμερο: 25€ / Ταμείο 30€

 

Η εκδήλωση: www.facebook.com/events/626558176185096

 

Διοργάνωση Σύλλογος Νέων Φιλιππιάδας

Υπό την αιγίδου του Δήμου Ζηρού

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα