Κυριακή, 28/04/2024 | 21:58

Το…”Τερματίζει” ο Γεωργάκος με ανακοίνωση πλήρους ψηφοδελτίου! Νικητής από τον πρώτο γύρο στο Δήμο Πρέβεζας;

2726 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/07/2023, 8:22 πμ | 0 σχόλια

 

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία κατάρτισης των ψηφοδελτίων των συνδυαμών της αυτοδιοίκησης, αφού στα τέλη Αυγούστου θα κατατεθούν στο πρωτοδικείο.

Μέχρι στιγμής εκτός του νυν Δημάρχου Νίκου Γεωργάκου, υποψήφιοι δήμαρχοι για τον Δήμο Πρέβεζας είναι ο Γιώργος Νίτσας, ο Κώστας Κύρλας, ο Νίκος Τζίμας  και ο Μάριος Κατσιώτης.

Είναι πολύ δύσκολο στο διάστημα που ακολουθεί κι ενώ σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα θα κατατεθούν τα ψηφοδέλτια στο πρωτοδικείο να συγκροτηθεί ψηφοδέλτιο στο δήμο Πρέβεζας που να έχει προοπτικές νίκης ή έστω εισόδου στην δεύτερη Κυριακή, στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Αξιοσημείωτο είναι βέβαια και το γεγονός ότι από το ΠΑΣΟΚ δεν δίνουν χρίσμα ή στήριξη σε κανέναν υποψήφιο δήμαρχο Πρέβεζας και όχι μόνο στον Δήμο Πρέβεζας, αλλά σε όλους τους δήμους του νομού Πρέβεζας, ενώ την ίδια στιγμή στον ΣΥΡΙΖΑ ψάχνουν τον επόμενο αρχηγό του κόμματος!

Εδώ είναι όμως το ερώτημα, με βάση τα ψηφοδέλτια που υπάρχουν, θα έχουμε δεύτερο γύρο στον Δήμο Πρέβεζας ή η παράταξη του νυν Δημάρχου Νίκου Γεωργάκου “Δήμος της καρδιάς μας” θα είναι νικήτρια από την πρώτη Κυριακή και δεν θα υπάρξει δεύτερος γύρος;

Ο Νίκος Γεωργάκος δεν μπαίνει στη διαδικασία να ανακοινώνει έναν-έναν ή μία-μία υποψήφιους και υποψήφιες που θα συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιο, αλλά με τη μία θα ανακοινώσει περισσότερα από …150 άτομα και… τέζα όλοι! Στη γρήγορη ανάλυση που μπορεί να γίνει, πρόκειται για μια επίδειξη δυναμικής ή επίδειξη ισχύος αν θέλετε.

Και το κυριότερο; Από τα πρόσωπα που θα ανακοινώσει ο Νίκος Γεωργάκος είναι αξιοσημκείωτο ότι υπάρχουν ιδιαίτερα πρόσωπα συνδεδεμένα με την κεντροαριστερά!

Η παράταξη λοιπόν “Δήμος της καρδιάς μας” και ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος διεμβολίζουν όλους ανεξαιρέτως τους κομματικούς χώρους.

Ζητήματα που χρόνιζαν για παραπάνω από δεκαετία ή δεκαετίες είτε έχουν επιλυθεί, είτε βαίνουν στο δρόμο της επίλυσης επί δημάρχου Νίκου Γεωργάκου κι ας βρέθηκε στη δυσάρεστη συγκυρία γι’ αυτόν να διοικεί ένα δήμο με…7 Δημοτικούς συμβούλους. Προφανώς και οι δημότες Πρέβεζας αναγνωρίζουν ότι με Δήμαρχο τον Νίκο Γεωργάκο, με…10 ή 15 παραπάνω δημοτικούς συμβουλους θα έρθουν ακόμα καλύτερες μέρες για τον Δήμο Πρέβεζας.

Το…”Τερματίζει” ο Γεωργάκος με ανακοίνωση πλήρους ψηφοδελτίου! Θα είναι νικητής από τον πρώτο γύρο στο Δήμο Πρέβεζας; Κάθε άλλο παρά απίθανη μοιάζει η εξέλιξη, να είναι θετική η απάντηση στο ερώτημα!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα