Δευτέρα, 29/04/2024 | 18:27

Το βιβλίο της Άννας Μπιθικώτση παρουσιάστηκε στην Πρέβεζα

1325 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/07/2023, 10:11 πμ | 0 σχόλια
Το βιβλίο της Άννας Μπιθικώτση, κόρης του μεγάλου μας τραγουδιστή Γρηγόρη Μπιθικώτση με τίτλο ‘Ψηλαφίζοντας τις λέξεις με τραγούδια που αγάπησα” παρουσιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις της μαρίνας Πρέβεζας.
Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Δήμος Πρέβεζας ,η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας και ο Σύλλογος “Περί βιβλίου”.
Την συγγραφέα καλωσόρισε ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ενώ η ίδια τον ευχαρίστησε θερμά για τη φιλοξενία απευθύνοντας παράλληλα ευχαριστίες προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λεωνίδα Αργυρό, την ειδική συνεργάτιδα του δημάρχου Γιώτα Γεωργάκου και όλους τους συντελεστές της βραδιάς.
Αποσπάσματα του βιβλίου διάβασαν ο δρ. Θεολογίας, καθ. Βυζαντινής Μουσικής και ερμηνευτής Σωτήρης Δογάνης , η συγγραφέας Άννα Μπιθικώτση και η φιλόλογος, ποιήτρια και σύμβουλος δημάρχου Πρέβεζας για θέματα Πολιτισμού Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου.
Η βραδιά διανθίστηκε με αγαπημένα τραγούδια του Γρηγόρη Μπιθικώτση που ερμήνευσε ο Σωτήρης Δογάνης με τη συνοδεία του καθηγητή κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας Ντάνου Μηνιάδη και του μαθητή Χρήστου Πασσά στο μπουζούκι τους οποίους η κ. Μπιθικώτση ευχαρίστησε και συνεχάρη.
ΠΗΓΗ-φώτος: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα