Κυριακή, 28/04/2024 | 10:35

Την υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια Ηπείρου ανακοίνωσε ο Γιάννης Στέφος

545 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/07/2023, 9:38 μμ | 0 σχόλια

Μετά και την ανακοίνωση στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στο πρόσωπο του Γιάννη Στέφου για την Περιφέρεια Ηπείρου ο ίδιος δημοσιοποίησε και επίσημα την απόφαση του να είναι υποψήφιος για την ηγεσία της Περιφέρειας Ηπείρου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Συγκεκριμένα σε σχετική ανακοίνωση το μέλος της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ, πρώην βουλευτής και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Γιάννης Στέφος αναφέρει: “Τον Οκτώβριο του 2023 , πάνω από 300.000 Ηπειρώτισσες και Ηπειρώτες θα αποφασίσουν σε ποιους θα αναθέσουν το μέλλον της Ηπείρου για τα επόμενα 5 χρόνια.
Μετά και την ανακοίνωση στήριξης του πρόσωπου μου από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, με χαρά δημοσιοποιώ, και επίσημα ,την απόφασή μου να διεκδικήσω στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές την ηγεσία της Περιφέρειας Ηπείρου.
Το «ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ» , η παράταξή μας , με συνέχεια, συνέπεια και ειλικρίνεια , αγωνιστικότητα και όραμα , στο όνομα των Ηπειρωτών θα αναδείξει τις δυνατότητες που έχει ο τόπος μας να βγει από την απομόνωση και την υπανάπτυξη και θα παλέψει να καταστήσει την Ήπειρο τόπο να ζεις. Χρειάζεται μακρόπνοος σχεδιασμός, χρειάζονται προτάσεις και συνεργασίες με τους Δήμους και τους πολίτες για να χαράξουμε μια νέα πορεία για την περιοχή μας.
Βασική μας αρχή είναι η έμφαση στην ανάπτυξη, ο σεβασμός και η προστασία του φυσικού πλούτου, η βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των πολιτών σε μια δίκαιη κοινωνία, η ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, η δημοκρατία και η διαφάνεια στη διαχείριση, η λογοδοσία στους πολίτες.
Δεν περιμένουμε από την κεντρική διοίκηση να καθοδηγεί τις προτεραιότητές μας, ούτε βέβαια θα κρυφτούμε πίσω από τις αδυναμίες του κράτους. Δυστυχώς η Ήπειρος σε όλους τους δείκτες ανάπτυξης υστερεί. Τελευταία στην Ελλάδα ,τελευταία και στην Ευρώπη. Θα διεκδικήσουμε, λοιπόν, τους πόρους και θα υλοποιήσουμε τα έργα και τις δράσεις που θα μας βγάλουν από αυτή την υστέρηση.
Το «ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ» , τις επόμενες μέρες θα δώσει στη δημοσιότητα τις/τους υποψήφιες/ους περιφερειακούς συμβούλους-συμπολίτες μας που γνωρίζουν τα θέματα της αυτοδιοίκησης, που παλεύουν στα κινήματα, που δρουν μέσα στην κοινωνία – τις προγραμματικές του θέσεις και μια υπόσχεση: Η Ήπειρος είναι ευθύνη όλων μας να αλλάξει και γι’ αυτό θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις.”

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα