Κυριακή, 28/04/2024 | 03:03

Συναυλία κλασικής μουσικής στο Αρχαίο Ωδείο Νικόπολης Πρέβεζας

652 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/07/2023, 11:15 πμ | 0 σχόλια

Στο Αρχαίο Ωδείο Νικόπολης Πρέβεζας θα πραγματοποιηθεί μια συναυλία κλασικής μουσικής διεθνούς επιπέδου, στις 23/07, ώρα 21:00 .
Η εκδήλωση παρουσιάζει ένα μοναδικό πρόγραμμα με δύο εμβληματικά έργα των Dvorak και Weber , το “αμερικάνικο” κουαρτέτο εγχόρδων και το κουιντέτο κλαρινέτου αντίστοιχα.
Η συναυλία θα έχει έντονη ηπειρωτική αναφορά, με τη συμπερίληψη του ηπειρωτικού χορού του Νίκου Σκαλκώτα και του κλαρίνου, του αγαπημένου οργάνου της Ηπείρου στο κουιντέτο του Weber καθώς και τη συμμετοχή δυο σπουδαίων νέων Πρεβεζάνων μουσικών. Επιπλέον, η εκδήλωση συνδυάζει διάφορα ενδιαφέροντα στοιχεία, περιλαμβάνοντας διεθνή συνεργασία με το αρχαιολογικό ινστιτούτο Σουηδίας στην Αθήνα και την υποστήριξη της Κρατικής ορχήστρας Αθηνών. Οι μουσικοί Ελεάννα Στράτου, Αλέξανδρος Γαβριηλίδης-Πέτριν, Ηλίας Λιβιεράτος, και Τιμόθεος Γαβριηλίδης Πέτριν, σε συνδυασμό με την Karin Dornbusch από τη Σουηδία, θα προσφέρουν μια ευκαιρία για τους λάτρεις της κλασικής μουσικής να απολαύσουν έναν μαγευτικό συνδυασμό ήχων και εκφράσεων στο μαγευτικό περιβάλλον του Αρχαίου Ωδείου Νικόπολης Πρέβεζας.
Μην χάσετε αυτήν την αξέχαστη εμπειρία κλασικής μουσικής!
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Διοργάνωση: Περιφέρεια Ηπείρου, Δήμος Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα