Τετάρτη, 01/05/2024 | 02:03

Συνάντηση στην Πρέβεζα: Ο Νταμπλούχος DJ της καρδιάς μας Τάκης Μπαγιάστας με τον Νίκο Πλέουρα

1325 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/07/2023, 9:08 μμ | 0 σχόλια

 

 

Συναντήσεις της καρδιάς λέγονται αυτές στην Πρέβεζα, όταν συναντάμε αγαπημένα πρόσωπα που ζουν και εργάζονται αλλού. Ο Δημήτρης (Τάκης) Μπαγιάστας είναι από τα πρόσωπα που η καρδιά και η σκέψη τα συνδέουν με τα καλύτερά μας χρόνια.

Η MAGIC PUB ( Του αείμνηστου Τάκη Μπόχτη που ποτέ δεν ξεχνάμε)  της ποιοτικής μουσικής με τον Τάκη Μπαγιάστα DJ να μας κάνει να χαιρόμαστε που αυτός ο DJ βρέθηκε σε μία μικρή πόλη να παίζει μουσική, ενώ σύμφωνα με την αξία του θα μπορούσε να παίζει παντού μουσική, αφού και μουσικό αυτί έχει και υπέροχους συνδυασμούς έκανε και ήξερε να δημιουργεί ωραίο κλίμα με τις μουσικάρες που έπαιζε. Το ίδιο και στην ΕΝ ΠΛΩ επίσης στην Πρέβεζα ο Τάκης έκανε αυτό που ήξερα καλά να κάνει.

Οι συναντήσεις της καρδιάς όμως γίνονται στα μέρη και τα μαγαζιά με τις μεγάλες καρδιές, έτσι λοιπόν η συνάντηση του Τάκη Μπαγιάστα που βρέθηκε για λίγες μέρες στην Πρέβεζα (Ζει και εργαάζεται στην Αθήνα), έγινε στο μαγαζί του Στάθη Γουρνάρη στο Σαϊτάν Παζάρ. Ο Τάκης εκτός από εξαιρετική προσωπικότητα είναι και ΑΕΚΑΡΑ, συνεπώς νταμπλούχος.

Να σημειωθεί ότι παρότι ο Νίκος Πλέουρας είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Πρέβεζας με την παράταξη “Δήμος της καρδιάς μας” με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, η συνάντηση κάθε άλλο παρά πολιτικό υπόβαθρο είχε, είχε αναμνήσεις, γέλια και πολύ ωραία συζήτηση.

Ζωντάνεψαν μνήμες στο Σαϊτάν Παζάρ, θυμήθηκαν τα παλιά όλα σε ένα πολύ καλό κλίμα. Αν ήμασταν σκύλοι και βλέπαμε πρόσωπα σαν τον Τάκη Μπαγιάστα θα κουνούσαμε την ουρά μας από χαρά, για τόσο καλό παιδί μιλάμε!

Ο Πανάγαθος Θεός να έχει πάντα καλά τον Τάκη, τον Στάθη και τον Νίκο και τις οικογένειές τους!

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα