Κυριακή, 28/04/2024 | 00:09

Συνάντηση Σπύρου Κυριάκη-Γιάννη Καρβέλη: Άμεσα ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Θεσπρωτικού

388 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/07/2023, 9:49 πμ | 0 σχόλια

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα έγινε σήμερα η συνάντηση του βουλευτή Πρεβέζης κ. Σπύρου Κυριάκη με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη στην Πάτρα. Το πλέον θετικό σημείο της συνάντησης υπήρξε το “καλωσόρισμα” που επεφύλαξε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ.Καρβέλης προς τον βουλευτή Πρεβέζης, ικανοποιώντας άμεσα το αίτημα του κέντρου υγείας Θεσπρωτικού για την παροχή ασθενοφόρου. Έτσι στις επόμενες μέρες το κέντρο υγείας θα μπορεί και πάλι να εξυπηρετεί τις ανάγκες διακομιδής των ασθενών του, κάτι που ήταν αίτημα του συνόλου της κοινωνίας του Θεσπρωτικού.

Ταυτόχρονα συζητήθηκαν τα σημαντικά ζητήματα του νομού Πρεβέζης που αφορούν τόσο τα κέντρα υγείας όσο και το νοσοκομείο Πρεβέζης. Έγινε εκτενή αναφορά στις ελλείψεις ιατρών στα κέντρα υγείας του νόμου και κυρίως σε αυτά της Πάργας και του Καναλακίου. Παράλληλα ζητήθηκε η περαιτέρω ενίσχυση του νοσοκομείο της Πρέβεζας. Στο πλαίσιο αυτό με πρωτοβουλία και του Υπουργείου Υγείας, το αμέσως επόμενο διάστημα πρόκειται να προκηρυχθούν επιπλέον θέσεις μόνιμου ιατρικού προσωπικού που θα συμπεριληφθούν και οι ανάγκες του νομού Πρεβεζης.

Ταυτόχρονα ζητήθηκε μια έκτακτη επιχορήγηση για τις άμεσες ανάγκες ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του νοσοκομείου Πρεβέζης ενώ ο κ.Κυριακης απεύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στον διοικητή της 6ης ΥΠΕ για επίσκεψη στον νομό το προσεχές διάστημα. Η βελτίωση των συνθηκών υγείας σε όλη την Ελλάδα αποτελεί όχι μόνο προεκλογική δέσμευση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και διαρκή προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων φορέων.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα