Τρίτη, 30/04/2024 | 00:35

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου κ.Νίκου Γεωργάκου στους νέους φοιτητές από το Δήμο Πρέβεζας

486 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/07/2023, 6:59 μμ | 1 σχόλιο

Η σημερινή ημέρα αποτελεί μία σπουδαία ημέρα εκκίνησης της πανεπιστημιακής πορείας και εκπαίδευσης των παιδιών του τόπου μας που επέτυχαν να ενταχθούν σε μία σχολή της ανώτατης εκπαίδευσης μαζί με όλους τους επιτυχόντες στην Ελλάδα.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του Δήμου μας και του τόπου μας διπλά χαρούμενος σήμερα ως Δήμαρχος αλλά και ως πατέρας ενός από αυτά. Συμμετέχω ενεργά και με κατανόηση στις προσπάθειες, τις θυσίες αλλά και τις αγωνίες των γονέων και προπαντός ευχαριστώ όλους τους εκπαιδευτικούς σε κάθε επίπεδο που επιτέλεσαν στην επιτυχία αυτή.

Η νέα γενιά μας αποτελεί τον σπουδαιότερο πλούτο μας και δε όταν αυτή αποκτά γερές βάσεις σπουδών η αξία της προσθέτει ακόμα περισσότερο στον ανεκτίμητο πλούτο μας και μας γεμίζει όλους ελπίδα, αισιοδοξία και υπερηφάνεια για τους πιο ικανούς πρεσβευτές του Δήμου μας σε όλη την Ελλάδα.

Καλές σπουδές λοιπόν στα παιδιά μας που εισάγονται στις πανεπιστημιακές σχολές και να έχουν πάντα στην καρδιά τους την αγάπη για τον τόπο τους, το Δήμο της καρδιάς τους!.

1 σχόλιο για “Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου κ.Νίκου Γεωργάκου στους νέους φοιτητές από το Δήμο Πρέβεζας”

  1. Ο/Η Χαρούλα λέει:

    Καλές σπουδές λοιπόν στα παιδιά μας που εισάγονται στις πανεπιστημιακές σχολές και να έχουν πάντα στην καρδιά τους την αγάπη για τον τόπο τους, το Δήμο της καρδιάς τους!.Με ελπίδα ότι θα γυρίσουν στον τόπο τους γεροί και δυνατοί, γιατί η Πρέβεζα είναι ευλογημένος τόπος, χωράει με τη βοήθεια των ανθρώπων που έχουν αγάπη : ακόμη πολλούς νέους που θέλουν να εργαστούν για τον τόπο τους! Συγχαρητήρια στον κ. Γεωργάκο για την ψυχή του που πολλοί σας δεν έχετε γνωρίσει ακόμη. Εύχομαι ολόψυχα να έχει δυνάμεις να αγωνισθεί όπως τον συνάντησα στο ξεκίνημά του. Νίκο καλή συνέχεια!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα