Δευτέρα, 29/04/2024 | 04:42

Στράτος Ιωάννου: Εμπιστοσύνη στον καλό τιμονιέρη!

609 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/07/2023, 9:19 πμ | 0 σχόλια

 

Αυτή η έκρηξη των επισκέψεων στο νομό Πρέβεζας τα τελευταία χρόνια είναι προϊόν πολλών και επίμονων προσπαθειών στο τουριστικό γίγνεσθαι από την Περιφέρεια Ηπείρου και ο άνθρωπος που χειρίστηκε μια σειρά από διαδικασίες για να φτάσει ο νομός Πρέβεζας σε αυτά τα επίπεδα επισκέψεων, αλλά και υποδομών είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου και άριστος γνώστης των ζητημάτων τουρισμού, ο Στράτος Ιωάννου.

Στον πολιτισμό έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται μια σειρά από έργα που βγάζουν προς όλον τον πλανήτη τους αρχαιολογικούς μας θησαυρούς, για το έργο που θα εκτοξεύσει τουριστικά την περιοχή μας, το αρχαιολογικό πάρκο της Νικόπολης, με πληροφόρησαν ότι τελευταία υπάρχει πολύ έντονο ενδιαφέρον μέχρι και από την… Ιαπωνία!

Μια σειρά από έργα υποδομών που αφορούσαν στην ύδρευση και αποχέτευση του παραλιακού μετώπου Πρέβεζας, τα κάστρα που βαίνουν προς αξιοποίηση παρά τις γραφειοκρατικές δυσκολίες στη χώρα που ζούμε, είναι μόνο ορισμένα από τα σημαντικά επιτεύγματα του Στράτου Ιωάννου.

Αγωνίστηκε ο Στράτος για να φτάσουμε στο σημείο να λέμε σήμερα ότι μια σειρά από μεγάλα έργα παίρνουν το δρόμο της υλοποίησης, σε τι να πρωτοαναφερθούμε στα έργα που έγιναν και γίνονται στην αρχαία Νικόπολη; στο αρχαίο θέατρο της Κασσώπης; Αν δεν ήταν ο Στράτος Ιωάννου εκεί θα ήταν όλα αυτά, αλλά ανεκμετάλλευτα!

Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση οι πολίτες του νομού Πρέβεζας φροντίζουν με την ψήφο τους να δείχνουν έμπρακτα την αναγνώρισή τους στο πρόσωπό του, με χιλιάδες ψήφων.

Αυτό θα συμβεί και στις Περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου. Οι πολίτες του νομού Πρέβεζας θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στον επιτυχημένο Αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στον Στράτο Ιωάννου, τον καλό τιμονιέρη της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας.

Ο Πανάγαθος Θεός να τον έχει πάντα καλά για να συνεχίσει να προσφέρει στο νομό Πρέβεζας!

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα