Δευτέρα, 29/04/2024 | 20:58

Στράτος Ιωάννου: Απαιτείται συνεργασία όλων των υπηρεσιών, διαρκής ετοιμότητα και επαγρύπνηση

470 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/07/2023, 10:57 πμ | 0 σχόλια

Στράτος Ιωάννου: “Απαιτείται συνεργασία όλων των υπηρεσιών, διαρκής ετοιμότητα και επαγρύπνηση για την επιτυχή έκβαση της αντιπυρικής περιόδου”

Με θέμα την πρόληψη δασικών πυρκαγιών και την καλύτερη αντιμετώπιση τους σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτου Ιωάννου και με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων και από τους τρεις δήμους η 2η Συνεδρίαση Περιφερειακού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Πρέβεζας, για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και ζήτησε την αδιάλειπτη επαγρύπνηση όλων για την εξασφάλιση των άριστων αποτελεσμάτων στην πολιτική προστασία.
Ειδικότερα ο κ. Ιωάννου ανέφερε: «Πραγματοποιούμε τη 2η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών των ημερών, με την παρουσία υψηλών θερμοκρασιών καθώς και των δυνατών ανέμων που αναμένονται, με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία σε επίπεδο συντονισμού, ώστε να αποφύγουμε δυσάρεστες εξελίξεις.
Εκφράζω την ικανοποίησή μου και την ευγνωμοσύνη μου προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, και ιδιαιτέρως την Πυροσβεστική Υπηρεσία, για την έως τώρα ετοιμότητά τους και την άμεση και σωτήρια παρέμβασή τους όπου χρειάστηκε, κατά την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο και τονίζω ότι η Περιφέρεια Ηπείρου στέκεται πάντα δίπλα στις υπηρεσίες σε ότι χρειαστούν για να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία στην υπόλοιπη αντιπυρική περίοδο».
Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς καθώς και οι αναγκαίες ενέργειες που δύνανται να συμβάλλουν στην πρόληψη και καταστολή ενδεχόμενων πυρκαγιών στην Π.Ε. Πρέβεζας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα