Δευτέρα, 29/04/2024 | 12:54

Στο MEGA TV η χρυσαφένια παραλία Βράχου – Λούτσας

603 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/07/2023, 10:09 πμ | 0 σχόλια

Σε ζωντανή σύνδεση από την πανέμορφη παραλία Βράχου -Λούτσας έδωσε συνέντευξη ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας Χαλκίδης Πολύκαρπος το Σάββατο 1 Ιουλίου 2023.
Μία από τις ομορφότερες και καθαρότερες παραλίες με χρυσαφένια άμμο, καταγάλανα νερά είναι η παραλία Βράχου – Λούτσας στην οποία χιλιάδες επισκέπτες περνούν τους καλοκαιρινούς τους μήνες ξέχνιαστα τις διακοπές τους .
Τηλεοπτικό χρόνο από τον Mega είχε ο κ. Χαλκίδης για να αναπτύξει με επιχειρήματα και να προσκαλέσει τουρίστες και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό για να έρθουν για μια ακόμη φορά τον Νομό μας για της διακοπές τους.
Η Ένωση συνεχίζει αδιάκοπα την προβολή και την προώθηση του Νομού σε όλη την διάρκεια του έτους γιατί πέρα από τον ήλιο και την θάλασσα έχει να προσφέρει και άλλες μορφές εναλλακτικού τουρισμού.

Συνεχίζοντας με αμείωτο πάθος και αγάπη την προβολή με Όραμα, Στρατηγική, Εξωστρέφεια με αποτέλεσμα ο Νομός μας να αποτελεί έναν οικονομικό προορισμό χωρίς αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά εισιτήρια, με δωρεάν ομπρέλες στην παραλία, καλές τιμές στα ξενοδοχεία με ποιοτική γαστρονομία και καλή παροχή υπηρεσιών.
Εδώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους παρουσιαστές της εκπομπής “MEGA Σαββατοκύριακο” Στέλλα Γκαντώνα και Ντίνο Σιωμόπουλο, τους ανθρώπους πίσω από το Control και ειδικότερα τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA TV για τον πολύτιμο τηλεοπτικό χρόνο που διαθέτει στην Ένωση.
Με Τιμή
Το Δ.Σ.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα