Κυριακή, 28/04/2024 | 18:55

Στο φως όλες οι περιπτώσεις που λαμόγια & κουφάλες εκμεταλλεύονται εργαζόμενους! -Γράφει ο Σπύρος Πλέουρας

560 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/07/2023, 8:16 πμ | 0 σχόλια

 

Το θλιβερό περιστατικό στην Πάργα που ξεφτίλισε στο πανελλήνιο την ευτύτερη περιοχή μας είναι ένα μεμονωμένο γεγονός;

Όλοι οι άλλοι εργοδότες στην ευρύτερη περιοχή του νομού Πρέβεζας είναι άψογοι στις συμπεριφορές τους απέναντι σε εργαζόμενους;

Κρατάμε επιφυλάξεις δεν το υιοθετούμε, αλλά με αφορμή το θλιβερό περιστατικό του ξυλοδαρμού του 20χρονου παιδιού που ζήτησε τα δεδουλευμένα του, στην σελίδα μας στο facebook υπήρξε σχόλιο που σοκάρει που προκάλεσε ντροπή και αγανάκτηση και σας το μεταφέρουμε:” Ντροπή. Παλιότερα ειμουν παρούσα σε ένα παρόμοιο περιστατικό στην Πάργα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι το θύμα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μπροστά στην οικογένειά του από τους μαγαζατορες της ανηφορας. Αντί να πάρουν το μέρος του κινήθηκαν υπέρ της ντόπιας μαφίας. Σεβασμός στα παιδιά μηδέν.”

Αυτό που ζητάμε ως ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση είναι-εάν υπάρχουν φυσικά- να βγουν στο φως όλες οι περιπτώσεις που εργοδότες που είναι λαμόγια και κουφάλες εκμεταλλεύονται εργαζόμενους με κάθε τρόπο!

Η συγκάλυψη σε βρώμικες συμπεριφορές είναι συνενοχή, πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος τι ακριβώς συμβαίνει αφενός για να είναι υποψιασμένος και αφετέρου οι “εργοδότες” τύραννοι, να λογοδοτούν στη δικαιοσύνη. Να μη μείνει κανείς τους ατιμώρητος όταν έχει εγκληματίσει κατά εργαζόμενου και να τιμωρηθεί παραδειγματικά!

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, καμία ανοχή σε λαμόγια που προκειμένου να αυξήσουν τα παχυλά τους έσοδα δε διστάζουν να να εκμεταλλεύονται στυγνά εργαζόμενους ποατώντας πάνω στις ανάγκες τους να εργαστούν. Είναι άνθρωποι αυτοί;

Μπορεί να μοιάζουν άνθρωποι, αλλά δεν μπορεί να είναι άνθρωποι. Ούτε κτήνη μπορείς να τους χαρακτηρίσεις γιατί προσβάλλεις τα καημένα τα ζώα που είναι συμπαθέστατα.

Καμία ανοχή σε λαμόγια και κουφάλες, κάντε καταγγελίες, το οφείλετε πρώτα στους εαυτούς σας, το οφείλετε στην αξιοπρέπειά σας! Να μη μείνει κανείς ατιμώρητος από τους εκμεταλλευτές ανθρώπων που έχουν τεράστιες ανάγκες και πάνε να εργαστούν για το μεροκάματο και βιώνουν μια σειρά από άσχημες καταστάσεις!

Ως εδώ!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα