Παρασκευή, 10/05/2024 | 23:57

Πρέβεζα: Φοβισμένος & επιθετικός γλάρος, μεταφέρθηκε σε περιπολικό και στο… τέλος happy end!

2204 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/07/2023, 3:21 μμ | 1 σχόλιο

 

Μπροστά σε ένα διαφορετικό περιστατικό βρέθηκαν το μεσημέρι του ΣΔαββάτου 1 Ιουλίου άντρες της τροχαίας Πρέβεζας, όταν αντίκρισαν ένα Γλάρο στο οδόστρωμα να μην πετά, στη συνέχεια τον μετέφεραν με το περιπολικό της αστυνομίας προκειμένου να επικοινωνήσουν με κάποια φιλοζωική ομάδα, το τέλος όμως ήταν ευτυχισμένο, είχαμε happy end.

Το περιστατικό περιέγραψε από την τροχαία Πρέβεζας ο φίλος Αντώνης Πάσχος, ο οποίος σχολίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Σε περιπολία μας πετύχαμε εν μέση οδώ τον εικονιζόμενο γλάρο ο οποίος ήταν φοβισμένος και επιθετικός… Σε τηλέφωνα με φιλοζωικές δεν κατέστη δυνατόν να μας βοηθήσει κάποιος … Τον μεταφέραμε με το περιπολικό στο φυσικό του περιβάλλον και προς έκπληξη μας πέταξε προς την Ελευθερία…

Εύγε και στο συνάδελφο Γιώργο για την ευαισθησία του….

1 σχόλιο για “Πρέβεζα: Φοβισμένος & επιθετικός γλάρος, μεταφέρθηκε σε περιπολικό και στο… τέλος happy end!”

  1. Ο/Η ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ λέει:

    Και στη Αρκαδίου την Πεμπτη ολη μερα γύριζε ενα γλαροπουλο αλλα δεν βρίσκαμε τηλ φιλοζωικης που να λειτουργει. Αργα το βράδυ επικοινωνησαμε με καποια κυρία η οποια ελειπε απο την Πρεβεζα μας ειπε τι να κάνουμε το πρωί γιατί ηταν αργά. Αλλα ευτυχως το πρωι απ οτι κατάλαβα απο τις φωνες των γλάρων στο σημειο κατορθωσαν οι γονεις και πηραν τι μικρο.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα