Τρίτη, 30/04/2024 | 08:43

Πρέβεζα: Υποψήφιος με τον Γιώργο Νίτσα και την “Ανάπτυξη Τώρα” ο Σωκράτης Νικολός

588 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/07/2023, 8:02 πμ | 0 σχόλια

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του κ Νικολού Σωκράτη για δημοτικό σύμβουλο με το ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξής μας στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023.
Ο Σωκράτης είναι ιδιωτικός υπάλληλος, σπούδασε στο Τ.Ε.Ι ζωική παραγωγή στην Άρτα, είναι Καθηγητής μουσικής, δραστηριοποιείται επί σειρά ετών με την μουσική και έχει εκδώσει 3 προσωπικά άλμπουμ.
Ο ίδιος σε δήλωσή του αναφέρει:
Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Νίτσα, που μου δίνει τη δυνατότητα μέσα από την υποψηφιότητα μου να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για τα συμφέροντα των δημοτών του δήμου Πρέβεζα.
Θέλω να συμβάλω και εγώ σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ. Θα προσπαθήσω και θα δώσω τον αγώνα μου για την αναβάθμιση της καλλιτεχνικής και πολιτιστικής ζωής της Πρέβεζας. Μέσα από τέτοιες ενέργειες θα εμπνεύσουμε, θα αγκαλιάσουμε την νέα γενιά και όχι μόνο ώστε να δημιουργηθούν όλες αυτές οι προϋποθέσεις που θα ομορφύνουν και θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.
Η απόφαση μου αυτή, να ασχοληθώ με τα κοινά της πόλης μου, λήφθηκε ύστερα από ώριμη σκέψη και είναι μια απόφαση ευθύνης και δέσμευσης προς όλους εσάς για να διεκδικήσουμε αυτό που αναλογεί και αξίζει στον τόπο μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα