Δευτέρα, 29/04/2024 | 16:23

Πρέβεζα: Το Ninos Hotel (πρώην Preveza Beach) αποτελεί κόσμημα για την ευρύτερη περιοχή μας

9388 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/07/2023, 3:58 μμ | 0 σχόλια
Η συγκεκριμένη έκταση στην Καστροσυκιά ήταν η αιτία που η ιστορία έγραψε με Γαλλικά γράμματα αφού εκεί κάποιες δεκαετίες πριν δέσποζε το PREVEZA BEACH HOTEL. Έμοιαζε με μια μικρή “αποικία” Γάλλων Επισκεπτών και μέσα από το PREVEZA BEACH έγινε γνωστή η Πρέβεζα σε μεγάλα τμήματα της Γαλλίας αφού και στο Metro του Παρισιού υπήρχε διαφήμιση του PREVEZA BEACH HOTEL.
Τα χρόνια πέρασαν, η συγκεκριμένη έκταση θύμισε έρημο και γνωρίζοντας τη ζωή που υπήρχε δεκαετίες πριν εκεί η όλη κατάσταση σκορπούσε μελαγχολία.
Περίμενε καρτερικά μέχρι να έρθουν οι κατάλληλοι άνθρωποι να της δώσουν ξανά ζωή και μάλιστα με την πιο σύγχρονη μορφή.
Ninos Hotel ένα μοναδικό κτηριακό συγκρότημα στέκεται επιβλητικά στην Καστροσυκιά Πρέβεζας και αποτελεί κόσμημα για την ευρύτερη περιοχή μας.
Τις φωτογραφίες ανήρτησε στο διαδίκτυο ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων του νομού Πρέβεζας, ο οποίος σχολίασε:Επιτέλους το ξενοδοχείο κόσμημα του Νομού Πρέβεζας στα καλύτερα χέρια που θα μπορούσε να είναι!!!! Παλιό Preveza Beach σημερινό Ninos Hotel!!! Kastrosykia Prevezis!!! Πλέον πηγή Τουριστικής Ζωής για τον Νομό μας!!!!Συγχαρητήρια στον φίλο Δημήτρη και εύχομαι καλή επιτυχία όπως και καλή σεζόν!!!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα