Κυριακή, 28/04/2024 | 17:07

Πρέβεζα: Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Θωμά : Χόρεψαν με την “ψυχή” τους για τη δικιά τους Νικόλ

1753 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/07/2023, 11:11 πμ | 0 σχόλια
Στη μνήμη της Νικολέτας Τζαβαλά-Ρεμεντζά που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή ήταν αφιερωμένη η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου του Αγίου Θωμά όπου τα μέλη του, με βαθιά συγκίνηση, αποχαιρέτησαν τη “δικιά” τους Νικόλ, ένα δραστήριο μέλος του Συλλόγου, μια γυναίκα με αξίες, έναν υπέροχο άνθρωπο, ένα φωτεινό παράδειγμα ζωής, – που παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή της- δεν έπαψε να προσφέρει συναισθήματα, αγάπη και αισιοδοξία.
Η βραδιά που συντόνιζε η Κλεονίκη Κατωγιάννη άνοιξε με το χορευτικό του Συλλόγου Αγίου Θωμά και στη σκηνή στη συνέχεια ανέβηκε το χορευτικό της δομής “Ψυχαργώς”, το χορευτικό από το Αγρίνιο και την Αγιά της Πάργας χαρίζοντας μια όμορφη ατμόσφαιρα και αποσπώντας το δυνατό χειροκρότημα του κοινού που από νωρίς είχε κατακλύσει την πλατεία δικαστηρίων.

Ιδιαίτερη η στιγμή όταν η Κλεονίκη Κατωγιάννη αναφέρθηκε στη Νικολέτα που για το χορευτικό τμήμα ήταν όπως είπε η ένας υπέροχος δοτικός άνθρωπος, που σκόρπιζε γύρω της χαρά. Τα μέλη του χορευτικού τμήματος του Αγίου Θωμά ανέβηκαν στη σκηνή και “υποκλίθηκαν” χορεύοντας με την “ψυχή” τους για τη δικιά τους ηρωίδα.
ΠΗΓΗ-φωτος: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα