Δευτέρα, 29/04/2024 | 02:12

Πρέβεζα: Μία ακόμη όμορφη πλατεία αποκαλύφθηκε πλήρως και αρέσει πολύ!

3999 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/07/2023, 7:23 μμ | 0 σχόλια

 

Πέρα από τα ζωτικής σημασίας έργα, πέρα από τις σημαντικές πρωτοβουλίες, τα ζητήματα της καθημερινότητας των Δημοτών συνθέτουν ασφαλώς τεράστια νοήματα.

Πηγαίναμε στη Λάρισα και βλέπαμε στην Πλατεία Δικαστηρίων το συντριβάνι να αλλάζει χρώματα και γυρίζαμε στην Πρέβεζα και μας έπιανε μελαγχολία.

Γεμίζανε χώμα το συντριβάνι της πλατείας Ανδρούτσου, έγραφε ο έρμος ο Πλέουρας ότι άλλες δεκαετίες το συντριβάνι στην πλατεία Ανδρούτσου, έβγαζε πολύχρωμους φωτισμούς, αλλά Φωνή βοώντος εν τη ερήμω… Τελικά κάποια στιγμή μπήκε… νερό στο συντριβάνι της πλατείας Ανδρούτσου. Πολύ πρωτότυπο θα πείτε, νερό σε σιντριβάνι ε; Εν πάση περιπτώση ήρθε η Δημοτική αρχή του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου και έφερε στα ίσα την κατάσταση και βλέπουμε το σιντριβάνι στην πλατεία Ανδρούτσου να αλλάζει χρωματιστούς φωτισμούς  και το χαιρόμαστε.

Πάνω από 10 χρόνια πρέπει να είχε η κατασκευή που είχε μένει από περίπτερο στην πλατεία που είναι η ψησταριά του κ. Κώστα  Νικολού και το JOEL του Γιάννη Αδάμη και του Ηλία Παπασταύρου (πιο πάνω το Σπιτικό του Άρη Πανταζή)  και βρέθηκε μία δημοτική αρχή, ένας δήμαρχος να κάνουν αυτό που δεν γίνονταν χρόνια και χρόνια. Έφυγε η κατασκευή του περιπτέρου, άνοιξε ο χώρος, άνοιξε το μάτι ντόπιων και επισκεπτών από μία όμορφη πλατεία που αποκαλύφθηκε πλήρως!

Μπράβο στη Δημοτική αρχή Πρέβεζας για μία ακόμη παρέμβασή της σε ζητήματα της καθημερινότητας του Δημότη!

Μία ακόμη όμορφη πλατεία αποκαλύφθηκε πλήρως  στο ιστορικό κέντρο Πρέβεζας και αρέσει πολύ!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα