Τρίτη, 30/04/2024 | 16:42

Πρέβεζα: Έφτιαχνε ψεύτικα προφίλ με χυδαίο περιεχόμενο-έπιασε δουλειά η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος

2326 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/07/2023, 9:10 πμ | 0 σχόλια

 

Έφτιαχνε (ή έφτιαχναν) ψεύτικα προφίλ στο facebook και μάλιστα με ονόματα υπαρκτών προσώπων που όταν έμαθαν τι γίνεται εις βάρος του βρέθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση Πρέβεζας.

Στην αστυνομική διεύθυνση Πρέβεζας έγινε σωρεία καταγγελιών (γίνεται λόγος και για μηνύσεις) ανθρώπων που εθίγησαν από όλη αυτή τη διαδικασία.

Ο δράστης ή οι δράστες εντόπιζαν ανήλικα κορίτσια στο facebook, προσέβαλαν ανθρώπους κρυβόμενοι πίσω από προφίλ που ήταν άλλων ανθρώπων στην Πρέβεζα.

Έφτασε (ή έφτασαν) στο σημείο να στέλνει μηνύματα σε Πρεβεζάνο για τη σύζυγό του, σε πατέρα για την κόρη του, ενώ ο τρόπος που γίνονταν η προσέγγιση όπως και το περιεχόμενο ήταν σύμφωνα με μαρτυρίες, χυδαίος.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι έχει πιάσει δουλειά η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και βρίσκεται στα ίχνη του δράστη ή των δραστών. Μάλιστα προς αυτή την κατεύθυνση έχουν προσαχθεί άτομα στην αστυνομική διεύθυνση Πρέβεζας, από τα οποία πάρθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές και συσκευές που η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ήδη έχει ξεκινήσει και κάνει φύλλο και φτερό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από αυτή την διαδικασία διαταράχθηκε η οικογενειακή ηρεμία ανθρώπων στην Πρέβεζα και φαίνεται ότι η υπόθεση παίρνει το δρόμο της επίλυσής της.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα