Κυριακή, 12/05/2024 | 11:01

Πρέβεζα: Έκανε ντουζ στη θάλασσα & έβαλε… μπόλικο σαμπουάν!-Πρέπει να υπάρχει ταμπέλα για τα αυτονόητα;

5550 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/07/2023, 9:57 πμ | 1 σχόλιο

 

Και εντάξει το να κολυμπούν στις θάλασσες σκύλοι (γιατί κι αυτό το ρωτήσετε) υπάρχει νόμος που το επιτρέπει. Το να παίρνεις όμως τα σαμπουάν και να κάνεις μπάνιο στη Ντουζιέρα που είναι στην Ακτή, εξυπακούεται ότι απαγορεύεται!

Σκεφθείτε τι έχει να συμβεί αν όλοι παίρνουμε και τα σαμπουάν μαζί μας στις παραλίες που πάμε για μπάνιο και κάνουμε και ντουζ μετά. Να πηγαίνουν όλα τα νερά από το σαμπουάν στη θάλασσα και να μολύνεται!

Σε Ακτή της Πρέβεζας, ένας κύριος έκανε το μπανάκι του και πήγε στην ντουζιέρα που απέχει 3-4 μέτρα από την Ακτή (και μπορεί να είναι και μικρότερη η απόσταση) και έκανε μπάνιο με… σαμπουάν στην ντουζιέρα για να …φύγει καλά, η αλμύρα!

Δεν γνώριζε ότι απαγορεύεται; Δεν γνώριζε ότι ρυπαίνεται η θάλασσα; Έπρεπε να υάρχει ειδική ταμπέλα που να σημειώνεται ρητά και κατηγορηματικά ότι απαγορεύεται; Πρέοει να υπάρχει ταμπέλα και για τα αυτονόητα;

Σπύρος Πλέουρας

1 σχόλιο για “Πρέβεζα: Έκανε ντουζ στη θάλασσα & έβαλε… μπόλικο σαμπουάν!-Πρέπει να υπάρχει ταμπέλα για τα αυτονόητα;”

  1. Ο/Η Σολδάτος Γιάννης λέει:

    Αυτό δεν είναι τίποτα…. κάποιοι άλλοι το τερματίζουν, βάζουν το χέρι μέσα από το μαγιό και πλένουν τα…… επίμαχα μπροστά σε όλο τον κόσμο.Συγνωμη μα φταίω εγώ μετά που τους αποκαλώ ΕΠΊΜΑΧΑ?????

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα