Κυριακή, 28/04/2024 | 15:21

Πρέβεζα: Άμεση αποκατάσταση του σημείου στα “Σκαλάκια” μπράβο στον Δήμο Πρέβεζας!

1144 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/07/2023, 9:27 πμ | 0 σχόλια

 

 

Δεν πέρασε παρά μία μέρα από όταν η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση μετέφερε το όχι κολακευτικό σχόλιο τουριστών για τοι σημείο που ήταν κατεστραμένο στα γραφικά “Σκαλάκια” στην οδό Σπηλιάδου.

Συγκεκριμένα γράψαμε εμφανίζοντας την παρακάτω φωτογραφία:

“Σε ένα από τα πιο γραφικά σοκάκια της Πρέβεζας και πιο συγκεκριμένα από τα γραφικά “Σκαλάκια” γιατί έτσι ονομάζουν γενιές και γενιές στην Πρέβεζα, ” έχει ξεκολλήσει ένα ολόκληρο τμήμα που ήταν πλακόστρωτο όπως είναι όλα τα σκαλάκια στην παραλία Πρέβεζας, στην οδό Σπηλιάδου.

Όπως ανεβαίνουμε “Τα Σκαλάκια” στον τοίχο δεξιά υπάρχει μια πολύ όμορφη ζωγραφιά που θυμίζει την ιστορία της Πρέβεζας με τους ψαράδες να σηκώνουν δίχτυα και η οποία έχει γίνει με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού συλλόγου “Πρέβεζα”.

Στο συγκεκριμένο σημείο φωτογραφίζονταν τουρίστες, ενώ για το σπασμένο κομμάτι, έγινε και σχόλιο όχι ιδιαίτερα κολακευτικό. Τυχαία περνούσαμε και τους ακούσαμε να το λένε!

Πιστεύουμε ότι δεν είναι δύσκολο ο Δήμος Πρέβεζας και το αρμόδιο τμήμα να μεριμνήσει ώστε να τοποθετηθούν πλακάκια και να ταιριάζει με όλο το σημείο εκεί!”

Μπράβο στον Δήμο Πρέβεζας για την άμεση αποκατάσταση του σημείου!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα