Δευτέρα, 29/04/2024 | 15:55

Ο Φώτης Κωτσιαρίνης υποψήφιος με την “Ανάπτυξη Τώρα” και τον Γιώργο Νίτσα

523 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/07/2023, 10:32 πμ | 0 σχόλια

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα διαρκώς “μεγαλώνει”, πετυχαίνοντας να συσπειρωθούν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης δημότες κατάλληλοι να φέρουν με τις ικανότητές τους την πραγματική προοδευτική δημοκρατική αλλαγή στο Δήμο Πρέβεζας και να τον οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης.
Να φέρουν το πραγματικά “νέο” και να κάνουν πράξη το “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” στο Δήμο Πρέβεζας.
Υποψήφιος με την “Ανάπτυξη Τώρα” στις δημοτικές εκλογές Οκτωβρίου 2023 θα είναι ο Φώτης Κωτσιαρίνης, ο οποίος παράλληλα θα ενισχύσει τον στρατηγικό σχεδιασμό της παράταξης σχετικά με τις αστικές αναπλάσεις, το παραλιακό μέτωπο, την αντισεισμικότητα της σχολικής στέγης, τις αισθητικές παρεμβάσεις στον αστικό ιστό και πολιτικές καλύτερης διασύνδεσης των δημοτικών ενοτήτων μεταξύ τους και της πόλης με τα χωριά.
Ο Φώτης Κωτσιαρίνης γεννήθηκε στην πόλη της Άρτας.
Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών και ενεργός μεταπτυχιακός φοιτητής του Ανοικτού Πανεπιστημίου του τμήματος Αντισεισμικών Κατασκευών.
Δραστηριοποιείται τα τελευταία 14 χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας Πολιτικός Μηχανικός διατηρώντας τεχνικό γραφείο στην πόλη της Πρέβεζας.
Ασχολείται ερασιτεχνικά με τους κοινωνικούς λατινοαμερικάνικους χορούς.
Είναι παντρεμένος με την Αικατερίνη Μπαλατσούκα, με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιους.
Σε δήλωσή του ο Φώτης Κωτσιαρίνης αναφέρει:
“Ζω στην πόλη της Πρέβεζας από τα παιδικά μου χρόνια και αποφάσισα να συμμετέχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό “Ανάπτυξη Τώρα” με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Γεώργιο Νίτσα με σκοπό μέσα από τη συμμετοχή μου στα κοινά να δω την Πρέβεζα που τόσο αγαπάμε, να αναπτύσσεται, να ομορφαίνει και να αποκτήσει όλες εκείνες τις υποδομές που θα αποτελέσουν κίνητρο ώστε οι νέες γενιές να παραμείνουν μόνιμοι κάτοικοι αυτής της πανέμορφης πόλης.
Πιστεύω ακράδαντα ότι έχει έρθει η ώρα οι νέοι άνθρωποι να αναλάβουν τις τύχες του τόπου και να τον πάνε μπροστά με ανιδιοτέλεια, συνεργασίες και μακρόπνοο σχεδιασμό”.
Ο Γιώργος Νίτσας με τη σειρά του δηλώνει: “Ο Φώτης θα βοηθήσει την παράταξή μας στον αναπτυξιακό σχεδιασμό του παραλιακού μετώπου που είναι άμεσης προτεραιότητας για την τουριστική αναβάθμιση του τόπου μας, όπως επίσης και σε ζητήματα αναπλάσεων κοινόχρηστων χώρων, παιδικών χαρών στην πόλη της Πρέβεζας και των χωριών μας και σε άλλους τομείς.
Η “Ανάπτυξη Τώρα” είναι σε πορεία νίκης, συγκροτώντας ένα εξαιρετικής ποιότητας ψηφοδέλτιο, που θα φέρει το πραγματικά νέο στο Δήμο Πρέβεζας”.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα