Κυριακή, 28/04/2024 | 05:09

Ο Στέφανος Ζούμπας υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

374 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/07/2023, 1:49 μμ | 0 σχόλια

Με απόφαση της επιτροπής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ανακοίνωσε τη στήριξη του σε επικεφαλής των συνδυασμών σε έξι Περιφέρειες μεταξύ των οποίων και ο Στέφανος Ζούμπας για την Περιφέρεια Ηπείρου.
Ο ίδιος, σε ανακοίνωσή του, σημειώνει πως η επιλογή που έγινε από το ΠΑΣΟΚ στο πρόσωπό του, αποτελεί μια μεγάλη ευθύνη, αλλά ταυτόχρονα και μια μεγάλη πρόκληση.
“Τεράστιο χρέος μου είναι να συγκροτήσουμε μια αξιόμαχη παράταξη που θα καταθέσει ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την Ήπειρο. Η πρόκληση είναι να δουλέψουμε με συνέπεια και στρατηγικό σχεδιασμό ώστε ο τόπος μας να πάρει την θέση που του αξίζει στο χάρτη της χώρας και των Βαλκανίων.
Θα πορευτώ ως ίσος μεταξύ ίσων. Με άξιους και ικανούς συνεργάτες που θα παρουσιάσουμε το επόμενο διάστημα και με προτάσεις. Με ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν. Η περιφέρειά μας βιώνει την απόλυτη στασιμότητα. Αποσπασματικές παρεμβάσεις χωρίς πρόγραμμα. Αποσπασματικά έργα χωρίς σχέδια. Απέναντι σε αυτά θα αντιτάξουμε την συνεργασία, την διαβούλευση, τον στρατηγικό σχεδιασμό.
Τα επόμενα πέντε χρόνια είναι πολλά για να πάνε χαμένα. Ξεκινούμε. Με τη βεβαιότητα ότι τον Οκτώβριο η Ήπειρος θα κάνει την μεγάλη Αλλαγή», αναφέρει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Στέφανος Ζούμπας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα