Τρίτη, 30/04/2024 | 05:58

Ο Δημήτρης Κωστής υποψήφιος με την “Ανάπτυξη Τώρα” και τον Γιώργο Νίτσα

617 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/07/2023, 5:56 μμ | 0 σχόλια

Ο Αστυνομικός Κωστής Δημήτρης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την “Ανάπτυξη Τώρα”, με υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση.
Παράλληλα ο Δημήτρης θα συνεισφέρει στη διαμόρφωση του Στρατηγικού Σχεδιασμού της παράταξης για την στήριξη των τοπικών συμβουλίων, τα χωριά μας, όπου η “Ανάπτυξη Τώρα” δίνει μεγάλη βάση και σημασία.
Σε σύντομη δήλωσή του ο Δημήτρης αναφέρει:
Η ενασχόληση με τα κοινά για εμένα έχει ξεκινήσει από νεαρή ηλικία.
Η αγάπη για τον τόπο μου και το περιβάλλον που θα μεγαλώσουν τα παιδιά μου ήταν δύο από τα κίνητρα για να ασχοληθώ.
Με τα κοινά ασχολούμαι από το 2010 σαν τοπικός σύμβουλος στην κοινότητα Μιχαλιτσίου και κατόπιν από το 2014 έως σήμερα πρόεδρος τις κοινότητας.
Με τους συνεργάτες μου πετύχαμε πολλά, θα θέλαμε να κάνουμε πολλά περισσότερα αλλά δεν ήταν στο χέρι μας. Δεν είχαμε και δεν υπήρχε η κατάλληλη συνεργασία με ευθύνη του περιβάλλοντος της δημοτικής αρχής.
Ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από πρόεδρος της κοινότητας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με εμπιστευθήκαν με την ψήφο τους όλα αυτά τα χρόνια και να τους πω ότι ο αγώνας μου συνεχίζεται. Επίσης να ευχαριστήσω τους συναδέλφους – συνεργάτες – συγχωριανούς που όλα αυτά τα χρόνια δώσαμε από κοινού τον αγώνα μας στο χωριό. Θα είμαι δίπλα τους και στην συνέχεια.
Είναι μεγάλη τιμή για εμένα η πρόταση – πρόσκληση του κ. Νίτσα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ανεξάρτητη παράταξη ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ. Δεσμεύομαι ότι με τον ίδιο ζήλο και πάθος θα συνεχίσω να προσφέρω στον τόπο μου.
Ειδικά σήμερα που τα προβλήματα είναι πολλά, επιβάλλεται να δώσουμε τη μάχη μας ενάντια αυτών.
Η συμμετοχή μου στον ανεξάρτητο συνδυασμό “Ανάπτυξη Τώρα”, έχει σκοπό να δημιουργήσουμε μια άλλη δημοτική αρχή, ελεύθερη από συμφέροντα με στόχο τον πολίτη και τις ανάγκες του.
Τοπικές κοινότητες με ίσα δικαιώματα με την πόλη.
Να αγωνιστούμε ενάντια στην ερήμωση των χωριών.
Να δώσουμε χώρους και χώρο στην νέα γενιά μας.
Να κοιτάξουμε στα μάτια τους πολίτες και να τους λέμε την αλήθεια.
Ο κ. Νίτσας αφού ευχαρίστησε τον Δημήτρη για την συμμετοχή του, δήλωσε: Ο Δημήτρης θα συμβάλει θετικά με την διάθεση προσφοράς, την τεκμηριωμένη άποψή και την εμπειρία του ώστε να δημιουργηθούν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις για έναν τόπο πιο ανθρώπινο και πιο αλληλέγγυο.
Καλώς ήρθες και καλή επιτυχία Δημήτρη.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα