Σάββατο, 27/04/2024 | 23:26

Ο Δήμος Πρέβεζας “επικαιροποιεί” τις θέσεις στάθμευσης αστικής συγκοινωνίας ενόψει της τοποθέτησης “έξυπνων” στεγάστρων

444 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/07/2023, 8:16 πμ | 0 σχόλια

Σε επικαιροποίηση των υπαρχουσών θέσεων στάθμευσης της αστικής συγκοινωνίας προχωρά ο Δήμος Πρέβεζας. Μάλιστα σε 14 από αυτές θα τοποθετηθούν καινούργιες υποδομές στα πλαίσια της προμήθειας που υλοποιεί για τοποθέτηση νέων “έξυπνων” στεγάστρων για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινό στο πλαίσιο του προγράμματος “Φιλόδημος 2”.
Οι υφιστάμενες στάσεις που θα επικαιροποιηθούν είναι συνολικά 24 και βρίσκονται σε διάφορα σημεία της πόλης έτσι ώστε να εξυπηρετούν το επιβατικό κοινό και ακόμη τους επισκέπτες, τους σπουδαστές της ΑΕΝ και τους φοιτητές του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής στις μετακινήσεις τους.
Η προμήθεια και εγκατάσταση σύγχρονων στεγάστρων των στάσεων αστικής συγκοινωνίας χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα “Φιλόδημος” και υλοποιείται από τον Δήμο Πρέβεζας .
Το κάθε στέγαστρο θα φέρει σύστημα ενσύρματης φόρτισης φορητών έξυπνων συσκευών με θύρες USB και ηλεκτρικό κύκλωμα επαρκούς φωτισμού τεχνολογίας Led.
Η στάση θα είναι κατασκευασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζεται η αντοχή της σε δυνάμεις και εξωτερικές συνθήκες, να δένει αρμονικά με το περιβάλλον και να είναι ανθεκτική σε βανδαλισμούς.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα