Σάββατο, 27/04/2024 | 09:09

Οριστικοποιείται η πεντάδα των υποψήφιων Δημάρχων Πρέβεζας-Ανομβρία στο ΠΑΣΟΚ-Έκπληξη Νόβα!

1044 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/07/2023, 8:54 πμ | 0 σχόλια

Ούτε λευκός, ούτε…πράσινος καπνός βγήκε στη νομαρχιακή επιτροπή Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ την Δευτέρα 17 Ιουλίου. Ήταν και λίγο οξύμωρο να υπάρξει από τη στιγμή που επίσημα το ΠΑΣΟΚ δεν δίνει χρίσμα ή στήριξη σε κανέναν υποψήφιο δήμαρχο στο νομό Πρέβεζας, αφήνει δηλαδή -κατά τον Μάο- ελεύθερα όλα τα… λουλούδια να ανθίσουν!

Η έκπληξη ήρθε από τον Γιώργο Νόβα ο οποίος έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, να ηγηθεί αυτός ψηφοδελτίου για τον Δήμο Πρέβεζας.

Την ίδια ώρα αίνιγμα αποτελεί ο επικεφαλής της παράταξης “δημοτική ανατροπή” Βαγγέλης Ροπόκης και οι υποψήφιοί του, ενώ άλλα μέλη του ΠΑΣΟΚ έχουν πάρει ήδη θέση όπως αίφνης ο νυν πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτης Ζέρβας ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου “Δήμος της καρδιάς μας”.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου λοιπόν όλα δίεχνουν ότι οριστικοποιείται η πεντάδα των υποψήφιων δημάρχων Πρέβεζας, δηλαδή του Νίκου Γεωργάκου, του Γιώργου Νίτσα, του Κώστα Κύρλα, του Νίκου Τζίμα και του Μάριου Κατσιώτη.

Η εξέλιξη αυτή φαίνεται να ευνοεί τον νυν δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο και την παράταξη “Δήμος της καρδιάς μας” και τον υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας Γιώργο Νίτσα και την παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” αφού “αλιεύουν” και υποψήφιους και υποψήφιες από την κεντροαριστερά αλλά βεβαίως και ψηφοφόρους!

Και επειδή διανύουμε μια περίοδο που είναι ακόμα νωπή η υπεροχή της ΝΔ και στο Δήμο Πρέβεζας και το κυβερνών κόμμα είναι στα “πάνω του” η ανομβρία υποψηφιοτήτων από το ΠΑΣΟΚ στο δήμο Πρέβεζας, ευνοεί την παράταξη του νυν δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα