Δευτέρα, 06/05/2024 | 04:53

Μετακινούν εργαζόμενη από το νοσοκομείο Πρέβεζας στο Κ.Υ Φιλιππιάδας, μέσα στο Κατακαλόκαιρο!!!

2454 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/07/2023, 11:52 πμ | 0 σχόλια

 

Μήπως κάνουν κάποιο λάθος; Είναι δυνατόν μέσα στο κατακαλόκαιρο που ο πληθυσμός της Πρέβεζας αυξάνεται λόγω της τουριστικής κίνησης και μαζί με αυτή την κίνηση αυξάνονται τα περιστατικά να μετακινούν εργαζόμενη αποό το νοσοκομείο Πρέβεζας;

Έχει λογική αυτή η μετακίνηση; Και μάλιστα όταν η εργαζόμενη θέλει πάση θυσία να παραμείνει στο νοσοκομείο Πρέβεζας;

Συγκεκριμένα πρόκειται για χειρίστρια ακτινολογικού που εκτελεί υπηρεσία στο Γενικό νοσοκομείο Πρέβεζας, με μετακίνηση από το Κέντρο υγείας Φιλιππιάδας για κάλυψη των αναγκών του νοσοκομείου Πρέβεζας δύο φορές την εβδομάδα.

Προσέξτε, μέσα στο κατακαλόκαιρο με την Πρέβεζα να έχει αυξημένες ανάγκες στον τομέα της υγείας, αναστέλλουν την μετακίνησή της και την επιστρέφουν στο Κέντρο υγείας Φιλιππιάδας!

Αρχικά μετακινούνταν για 3 φορές την εβδομάδα, μετά ατυχώς (!) και για λόγους που είναι μάλλον δυσνόητοι, μειώθηκαν και έγιναν δύο.

Μέσα στο κατακαλόκαιρο να αναστέλλουν την μεταίνησή της όταν μιλάμε δεδομένα ότι η Φιλιππιάδα δεν έχει τις αυξημένες ανάγκες που έχει η Πρέβεζα;

Σας φαίνεται ορθόν; Σας φαίνεται λογικό; Γιατί εμάς δε μας φαίνεται!

Ας μας απαντήσουν αν θέλουν μήπως και μας διαφωτίσουν είτε από τη διοίκηση του νοσοκομείου Πρέβεζας, είτε από την 6η ΥΠΕ.

Ας στείλουν μια επίσημη απάντηση την οποία και θα αναρτήσουμε βεβαίως ως οφείλουμε, για να καταλάβουμε το σκεπτικό και η λογική μιας τέτοιας απόφασης!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα